Imprenta

Communicatie & Huisstijl

De printprofessionals

Imprenta printprofessionals is allround specialist in drukwerk voor binnen en buiten. Met het complete gamma aan kwaliteitsvolle producten is er een oplossing voor al je noden. Bovendien bieden we je een ongekende service. Vanaf mei 2019 vind je Imprenta op een nieuwe locatie (met belevingsruimte!) in Aartselaar.

Diensten

 • Autobelettering

  Autobelettering

 • Drukken op groot formaat

  Drukken op groot formaat

 • Stickers

  Stickers

 • Gepersonaliseerd behang

  Gepersonaliseerd behang

 • Fotoprint

  Fotoprint

 • Glasfolie

  Glasfolie

Imprenta realiseert letterlijk al je drukwerk, van kleine stickers, over raamstickers en etalagebelettering, tot carwraps en wagenbestickering, banners, parasols, vlaggen en spandoeken; bedrukt behangpapier; hoge kwaliteit fotoprints op papier of andere materialen; textielprints en raamfolies. Wat je als particulier of als bedrijf ook nodig hebt, Imprenta kan het maken. Het bedrijf heeft al de printtechnieken in huis en zorgt dankzij een eigen ontwerp-, productie- en plaatsingsteam voor een snelle en vlekkeloze realisatie van je project. Zo krijgt je bedrijf of huis een unieke uitstraling. Zet je merk in de kijker met prints van de hoogste kwaliteit!

Autobelettering

Letters of een digitale print op je voertuigen vallen op in het verkeer en geven je merk meer uitstraling. Imprenta belettert en bedrukt auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, bussen en vliegtuigen. Wens je iets meer? Imprenta biedt ook volledige carwraps aan, waarmee je je hele wagen bekleedt. Zo geef je de wagen een nieuwe kleur of voorzie je hem van een (tijdelijke) reclameboodschap. De ervaren plaatsers brengen de stickers netjes aan en hebben oog voor de kleinste details.

Indrukwekkend groot drukwerk

Spreek je klanten aan met groot drukwerk voor binnen en buiten: grote banners, frames, vlaggen en panelen vallen op in het straatbeeld of op beurzen

Stickers

Vinylstickers worden vaak gebruikt om reclame te maken voor bedrijven. Ze bestaan in alle vormen, maten en kleuren, van een klein stickertje tot een gigantische raamsticker. Vinylstickers zijn stevig en zelfklevend en kun je makkelijk tijdelijk of permanent ergens aanbrengen. Er bestaan zelfs speciale vloerstickers die extra stevig zijn. Daarmee zet je je merk of een tijdelijke promotie op een bijzondere manier in de kijker. Ook voor je signalisatie is het een originele oplossing.

Uniek gepersonaliseerd behang

Een afbeelding of foto die een volledige muur inpalmt, of je eigen creatie levensgroot op je muren? Niets dat zo in het oog springt! Imprenta biedt je grote muurstickers, maar ook fotobehang uit walltex, een ideaal alternatief voor traditioneel behang. Het is goedkoper dan behang en heeft een grotere kleurkracht. Dankzij de grote printafmeting is het eenvoudig en naadloos aan te brengen. Het materiaal is bovendien bestand tegen scheuren, kreuken en krassen, is eenvoudig te reinigen en werkt brandvertragend.

Fotoprint

Fotolab by Imprenta is de specialist in fotoprints van de hoogste kwaliteit. Troeven zijn de doorgedreven kleurcorrecties, densiteit- en contrastbeoordelingen. Voor het beste resultaat beschikt Fotolab over de nieuwste digitale grootformaatprinters en worden er alleen kwaliteitspapieren gebruikt. Er zijn ruime afwerkingsmogelijkheden, met montage op diverse materialen.

Glasfolie

Zelfklevende folie op je ramen is zowel voor bedrijven als particulieren de ideale manier om privacy te creëren, zonder de lichtinval te belemmeren. De folies beschermen ook tegen de zon en glasbreuk en zorgen voor een lager energieverbruik. Het is mogelijk om motieven, logo’s, teksten en je huisnummer in de folie te verwerken, voor een stijlvol resultaat. Naast melkwitte folie is er ook kleurfolie in 25 kleuren verkrijgbaar. De Squid-raamfolie heeft de look & feel van textiel en biedt je een stijlvolle oplossing voor meer privacy. Of wat dacht je van Switch film, een matte folie die door middel van laagspanning transparant wordt. Ideaal om te gebruiken in vergaderzalen wanneer discretie gewenst is.

Gecertificeerde kwaliteit

Imprenta is als signbedrijf erkend door het Nederlandse SI’BON en draagt ook hun keurmerk. Daarnaast draagt het bedrijf ook het label ‘Specialist Converter’ van Avery Dennison. Het bedrijf werkt dus volgens internationaal aanvaarde standaarden. Je bent zeker van kwaliteit.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Imprenta

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials