Kingsberry

Contentmarketing

Relevante content voor je doelgroepen

Een sterke aanwezigheid op het internet is van cruciaal belang voor bedrijven. Kingsberry is hierin gespecialiseerd. In samenwerking met onze klanten creëren wij een online marketingstrategie die je bedrijf in de kijker zet.

Diensten

 • Online marketing

 • Internet marketingplan

 • Social media

 • Professionele websites

 • Google Adwords

Bedrijven realiseren zich vaak het belang van online marketing niet. Vroeger was een reclameadvertentie of een radiospot vaak het enige communicatiemiddel dat werd gebruikt om een merk te promoten. Hier spreken we vooral van massamedia. Dat ligt nu anders. Via online marketing heb je nu de mogelijkheid om je doelgroep specifiek te bereiken.

Je merk makkelijk vindbaar

De consument kiest ervoor om via het internet op zoek te gaan naar producten of diensten waar hij of zij nood aan heeft. Het is daarom belangrijk dat je merk gemakkelijk vindbaar is. Er zijn verschillende mogelijkheden om die vindbaarheid te optimaliseren. Het belang van een online platform waar consumenten op terecht kunnen is ongelooflijk groot.

Professionele website

Kingsberry stippelt een online marketingplan uit dat op het lijf is geschreven van elke klant. Alles begint met een professionele website. Je kan het vergelijken met je online businesscard. Een website moet overzichtelijk zijn, mooi en actiegericht door middel van landingspagina's. Consumenten moeten natuurlijk in contact kunnen komen met je website. Hiervoor gebruiken we online advertising.

Advies in online advertising

Online adverteren kan op verschillende manieren: via Google Adwords en displays, social media campagnes op Facebook, Twitter en Linkedin, e-mail marketing,... . Heb je hier geen ervaring mee? Kingsberry adviseert  je hierin en kan al je online campagnes beheren.

www.kingsberry.be

 

Meer weten?

Contactinformatie

 • Kingsberry
  Atealaan 34 a
  2200 Herentals
 • 03 294 6456

Uitgelicht

Geen nieuwsartikels gevonden