Koalaboox

Finance

Jouw partner voor succesvol ondernemen

Als ondernemer begin je aan een fantastische reis. Samen met jou willen we er een geslaagde trip van maken. Daarom hebben we speciaal voor ondernemers als jij heel wat nuttige oplossingen ontwikkeld. Oplossingen die je helpen om van je ondernemersreis een succesverhaal te maken. Dankzij Koalaboox wordt je administratie een stuk eenvoudiger. Zo blijf je met de glimlach werken. In het online portaal heb je steeds een overzicht op je resultaten. Daarmee maak je de juiste beslissingen. En dankzij de financiering van je facturen beschik je over meer middelen om je onderneming te helpen groeien.

Diensten

  • Facturatie

    Facturatie

  • Betalingsopvolging

    Betalingsopvolging

  • Factoring

    Factoring

Factureren in enkele muisklikken

Met Koalaboox maak je in enkele stappen complete offertes en facturen. Terugkerende facturen hoef je maar één keer op te stellen. Willen je klanten papieren facturen? Koalaboox drukt ze af en verzendt ze voor jou. Door je bankrekening te koppelen aan Koalaboox zie je meteen wanneer een factuur betaald is. Bovendien heb je steeds een overzicht van het saldo van je rekening(en). Ook je aankoopfacturen laad je eenvoudig op in Koalaboox. Je hoeft ze alleen maar te scannen of er een foto van te nemen met je gsm. Al je documenten worden automatisch naar je boekhouding verstuurd. Handig, toch?

Automatische betalingsopvolging voor meer liquiditeit

Als ondernemer heb je nood aan voldoende middelen om je plannen te realiseren. Onbetaalde facturen en laattijdige betalingen kunnen dan roet in het eten strooien. Debiteuren zijn voor vele bedrijven een rem op de groei. Koalaboox past daar een mouw aan. Dankzij de koppeling met je bank zie je in het portaal meteen welke facturen nog open staan. Bij laattijdige betaling stuurt Koalaboox betalingsherinneringen. Dankzij die doelgerichte opvolging van je onbetaalde facturen beschik je over meer middelen. Zonder dat jij er iets voor moet doen.

Factoring en financiering: je facturen in één klik betaald

Om je ondernemersplannen waar te maken, heb je soms dringend nood aan liquide middelen. Dankzij de eenvoudige en laagdrempelige financiering van Koalaboox worden je verkoopfacturen meteen betaald. Alles wat je moet doen, is je factuur aanmaken, je financiering aanvragen en je aanrekening versturen naar je klant. Wanneer de klant je factuur bevestigt, krijg je ze binnen de 24 uur uitbetaald. Afhankelijk van je bedrijf, beschik je over een maximumreserve tussen € 25 000 en € 450 000 – zonder dat je lange dossiers hoeft in te vullen.

Mobiele app: je onderneming altijd op zak

Dankzij de mobiele app van Koalaboox heb je je cijfers altijd op zak. Zo maak je ook onderweg de juiste beslissingen. Bovendien verwerk je met de app zeer eenvoudig je aankoopbonnen. Maak er gewoon een foto van en kies de onkostencategorie. Koalaboox stuurt ze meteen naar je boekhouder.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Koalaboox steunt het goede doel

Ondernemen of goed doen voor anderen: met Koalaboox doe je beide. Voor elke factuur die je naar een klant verstuurt, schenkt Koalaboox een gift aan een goed doel dat jij kiest. Het staat je vrij om je gift te vergroten met een eigen bijdrage. Wij geloven namelijk dat een ondernemer een betere wereld schept, ook op menselijk vlak.

Ontdek alle diensten en formules van Koalaboox en maak vandaag nog je gratis account aan!

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Koalaboox

Uitgelicht

Bekijk de socials