Koppen.be

Facility

Praktische metalen constructies op maat van je bedrijf

Koppen.be is een familiale bvba die is opgericht in 1946. De firma is gespecialiseerd in metalen kwaliteitsproducten en constructies die zowel in bedrijven en op openbare plaatsen als bij jou thuis geplaatst kunnen worden. 

Koppen.be richt zich op particulieren, bedrijven, aannemers, scholen en gemeenten en biedt een steeds groter wordend gamma aan duurzame producten. Dankzij Koppen.be verhoog je de orde, de veiligheid en het comfort, voor je klanten, je medewerkers en voor jezelf!

Diensten

 • Fietsenstallingen

  Fietsenstallingen

 • Carports en opbergplaatsen

  Carports en maatwerk bergplaatsen

 • Galerijen, rook- en recreatieruimtes

  Galerijen, rook- en recreatieruimtes

 • Lockers & vestiairemeubilair

  Lockers & vestiairemeubilair

 • Omgevingsmeubilair

  Omgevingsmeubilair

 • Brievenbussen, zuilen en pakketboxen

  Brievenbussen, zuilen en pakketboxen

Een greep uit het gamma van Koppen.be:

De juiste fietsenstalling voor je kmo

Koppen.be maakt voor je bedrijf dé fietsenstalling die je zoekt. Maak je keuze uit overdekte en niet-overdekte parkeersystemen, steeds op maat van de beschikbare ruimte: wielhouders, aanleunbeugels, kantelbeugels, oplaadpalen, etagerekken, fietskluizen, overkappingen voor 1, 10, 100 of 1000 fietsplaatsen, (half)open of afsluitbaar.

Carports en bergplaatsen op maat van je onderneming

Koppen.be levert standaard bouwpakketten voor 1 of meer wagens, maar ook “sleutel op de poort”-projecten met carports en bergplaatsen helemaal op jouw maat. Maak je project compleet met een groendak of zonnepanelen en de afwerking van je keuze.
Praktische en aangename ruimtes
De firma denkt met je mee om de efficiency en de sfeer in jouw bedrijf te verbeteren met haar producten. Koppen.be installeert compleet ingerichte picknicktafels en rookruimtes, overdekte verbindingsgalerijen, afsluitbare boxen voor afvalcontainers of nachtleveringen, wasruimtes voor de vrachtwagens … Er is steeds een antwoord op diverse praktische behoeften in je bedrijf.

De vestiaire die past bij je bedrijf 

Met de kwaliteitsproducten van Koppen.be creëer je een sfeervolle vestiaire voor medewerkers en bezoekers. Kies wat je bedrijf het beste past: wandkapstokken op de gewenste lengte, uitgebreide vestiaires met nummerplaatjes, vakjeskasten voor gsm’s of laptops, helmkluizen voor fietsers of motoren, geventileerde kleerkasten voor kantoor of industrie, paraplubakken en nog veel meer.

Een aangename en nette omgeving voor je bedrijfsgebouwen

De omgeving van je bedrijfsgebouwen verdient de nodige aandacht. Koppen.be staat je bij op vlak van veiligheid (beschermhekken, afsluitpalen), communicatie (informatieborden en vlaggenmasten), hygiëne (selectieve afvalbakken) en comfort (zitbanken, picknicksets, fitnesstoestellen). Zo concentreer jij je op wat zich binnen in je bedrijf afspeelt, terwijl je geniet van een nette en georganiseerde omgeving.

Brievenbussen en pakketboxen

Tot slot kan je bij Koppen.be terecht voor individuele en gegroepeerde brievenbussen, belpanelen, infoborden, pakketkasten, maar ook voor afsluitbare boxen voor afval- en rolcontainers.
 

Meer weten?

koppen.be

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Koppen.be
 • Industriepark Brechtsebaan 22
  2900 Schoten
 • +32 (0)3 680 12 34

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials