Lindner Hotel & City Lounge

Hotels

Zakelijk topadres in het hart van Antwerpen

Lindner Hotel & City Lounge is een modern ingericht 4-sterren superieur hotel gelegen in het centrum van Antwerpen dat zich zowel op de zakelijke als toeristische markt richt.

Diensten

  • Meeting Point

  • Hotelaccommodatie

  • Vergader-, event- en congreslocatie

  • 12th floor

  • Fitness & Sauna

  • Centrale ligging aan het station

Vergader- en congreslocatie in Antwerpen

Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen gelegen in het kloppend hart van Antwerpen. Mede door haar gunstige ligging tegenover de Thalys terminal nabij het Centraal Station is het hotel ideaal voor zowel een zakelijk als een privé verblijf. Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen heeft 169 kamers en 4 suites met alle moderne voorzieningen. Voor een zakelijke bijeenkomst kan je terecht in een van onze 14 multifunctionele zalen.

Netwerken in het restaurant met lounge

Restaurant ARivé, bar en lounge zijn met de grootste zorg ontworpen om een unieke, informele en relaxte sfeer te creëren. Wij bieden maaltijden van uitstekende kwaliteit en een mooie selectie dranken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Genieten terwijl je luistert naar lichte jazz en lounge muziek.

Stijlvolle hotelkamers

Lindner Hotel beschikt over 173 niet-rokerskamers. Aangename kleuren en het bescheiden chique design zorgen voor een goede stemming. Mooie badkamers, een exclusief beddenconcept, coole extra's en op de bovenste verdiepingen een prachtig uitzicht over de stad zorgen voor een verblijf waar niets te wensen overblijft.

www.lindnerhotels.be

Meer weten?

Contactinformatie