Motrac Handling & Cleaning

Warehousing

Heftrucks, magazijntrucks en reinigingsmachines

Motrac Handling & Cleaning is in België exclusief invoerder van heftrucks en magazijntrucks van Linde Material Handling en reinigingsmachines van Tennant Company. Dit zijn twee A-merken die elk aan de top van hun vakgebied staan. Sinds 1973 is Motrac Handling & Cleaning toonaangevend als totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen en reinigingsoplossingen.

Diensten

  • Linde heftrucks en magazijntrucks

  • Warehouse oplossingen

  • Advies en expertise

  • Verhuur

  • Occasies

  • Onderhoud

  • Tennant reinigingsmachines

  • Milieuvriendelijke reinigingsoplossingen

Veilige en kwalitatieve Linde heftrucks

De heftrucks en magazijntrucks van Linde hebben hun kwaliteit en veiligheid ruimschoots bewezen. Zo beschikken de heftrucks standaard over speedcontrol en kunnen ze met visuele en/of auditieve signalisatie worden uitgerust.

Langer rijden met heftruck op lithium-ion batterijen

De meeste elektrische toestellen van Linde kunnen uitgerust worden met lithium-ion batterijen. Deze batterijen hebben een korte laadtijd en leveren bij veelvuldig gebruik een duidelijke productiviteitsstijging op.

Goede service en onderhoud

Een downtime van uw trucks kost geld. U kiest daarom het best voor een goede service en regelmatig onderhoud.  De gekwalificeerde Linde monteurs zijn u op elk moment over heel het land van dienst. Omdat we een jarenlange ervaring en expertise in verschillende branches hebben, stemmen we onze oplossingen af op wat u wenst.

Geautomatiseerde magazijntrucks (AGV), AutoStore en magazijnkranen

Wordt uw vloeroppervlakte goed genoeg benut? Kan u processen slimmer inrichten door te automatiseren? Een kleine aanpassing in uw warehouse kan een wereld van verschil betekenen. Denk aan een verbeterde inzet van geautomatiseerde magazijntrucks en oplossingen zoals magazijnkranen en AutoStore.

Tennant schoonmaakmachines zijn geschikt voor verschillende ondergronden

Motrac Handling & Cleaning beschikt over een groot netwerk en technologisch hoogstaande Tennant cleaning producten. Door jarenlange expertise behoren we tot de top in schoonmaakmachines en reinigingsoplossingen in België.

Reinigen en desinfecteren zonder detergenten

De Tennant Company bracht de Orbio watertechnologie op de markt. Dit is een performant reinigingsmiddel, bestaande uit water en elektrisch geladen zout. Zonder enige toevoeging van detergenten wordt een sterk reinigend schoonmaakmiddel gecreëerd.

Kwalitatieve en betrouwbare occasies

Met vestigingen in beide landsdelen en vertegenwoordigers en techniekers uit alle regio’s geeft Motrac Handling & Cleaning  het advies dat u zoekt. Motrac heeft niet alleen nieuwe trucks van Linde en reinigingsmachines van Tennant, maar ook een ruim aanbod aan tweedehands toestellen van beide merken.

Korte en lange verhuur

Ook wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing kan u bij ons terecht voor  korte- of langetermijnverhuuroplossingen. Met ons full service contract dragen wij volledig de zorg voor het onderhoud van uw toestellen. We denken met andere woorden graag met u mee.

www.motrac.be

Meer weten?

Contactinformatie

Onze experten

Uitgelicht