NMBS Internationaal

Zakenreizen

NMBS Internationaal, onderdeel van NMBS, verkoopt internationale treintickets (Thalys, Eurostar, TGV, ICE) aan bedrijven, en dit zowel aan kmo’s als grotere ondernemingen. Je boekt alle treinen in Europa op één centraal platform. Betalen gebeurt via maandelijkse facturatie. Zakelijk reizen was nooit zo eenvoudig!

Diensten

  • Online internationale treinen boeken

    Online internationale treinen boeken

  • Corporate programma's NMBS Internationaal

    Corporate programma

  • Greenpoints programma

    Greenpoints programma

Snel een internationaal treinticket boeken via NMBS Internationaal

Reis jij of je medewerkers regelmatig naar het buitenland? Parijs, Londen, Amsterdam, Frankfurt en heel wat andere Europese bestemmingen zijn perfect bereikbaar met de trein. NMBS Internationaal biedt voor zakenreizen een state-of-the-art boekingsapplicatie aan. Vergelijk prijzen, boek tickets en beheer je treinboekingen op één centraal platform.

Online internationale treinen boeken naar Europese bestemmingen

Via onze eenvoudige boekingsapplicatie spoor je naar je bestemming in Europa. Maandelijks ontvang je een overzicht van de gemaakte boekingen, inclusief een factuur. Internationale treinen boeken wordt kinderspel.

Registreer hier je bedrijf.  

Kortingen voor je bedrijf, afhankelijk van je reisgedrag

Afhankelijk van je reisgedrag, de bestemming en je reisvolume kom je in aanmerking voor de corporate programma’s van de carriers Thalys, Eurostar en ICE. Geniet van de korting en de extra flexibiliteit van deze zakenreisformules.

Greenpoints: punten sparen voor gratis treintickets

Greenpoints is het getrouwheidsprogramma van NMBS Internationaal voor ondernemingen die voorrang geven aan ‘groen’ vervoer, namelijk aan treinreizen. Met dit programma kan je punten sparen bij de aankoop van een internationaal treinticket. Elke euro is goed voor een punt dat een jaar geldig is vanaf de reisdatum. Greenpoints-punten kunnen worden ingeruild voor gratis treintickets.

Duurzaam reizen met de (hogesnelheids)trein

Naar je bestemming sporen, vermindert uw CO2-uitstoot met gemiddeld 80% in vergelijking met het vliegtuig. Treinreizen zijn een veel groener’ alternatief dan reizen met het vliegtuig of de auto. Bovendien heb je geen bijkomend vervoer meer nodig bij aankomst. Je arriveert immers in het hartje van het stadscentrum.

Vragen over internationale treinreizen? Neem contact op met NMBS Internationaal

Een team van NMBS accountmanagers geeft je meer uitleg over onze internationale treinen en onze boekingsapplicatie. Professionele ondersteuning is er steeds via het Contact Center.

Zakelijk reizen met de trein in België

NMBS biedt ook oplossingen voor binnenlandse professionele verplaatsingen en woon-werkverkeer. Dit kan in combinatie met tram, bus, metro en parking. Je medewerkers reizen ontspannen naar kantoor en als werkgever versterk je je duurzame imago. Voor meer informatie over deze binnenlandse mobiliteitsoplossingen: Business Center (ma. - vr. tussen 9u en17u) via: 02 528 25 28.

www.nmbs-internationaal.com/corporate

Nog vragen? Vul onderstaand formulier in.

Meer weten?

Logo NMBS Internationaal

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • NMBS Internationaal

Onze experten

Jeroen Roggeman

Corporate Sales (Thalys, Eurostar, TGV, ICE) bij NMBS Internationaal

Uitgelicht

Bekijk de socials