NOA Trainings

HR

NOA Trainings organiseert veiligheidsopleidingen voornamelijk voor de sectoren bouw, transport en logistiek. Denk aan het leren werken met een heftruck, een hoogwerker, bouwmachines, een Code 95 training of opleidingen over ladingzekerheid en veiligheid en gezondheid. NOA Academy specialiseert zich in communicatietrainingen rond leiderschap.

Diensten

  • Veiligheidsopleidingen bouw

  • Communicatietrainingen

  • Veiligheidsopleidingen transport & logistiek

Veiligheidsopleidingen

NOA Trainings organiseert veiligheidsopleidingenvoornamelijk voor de sectoren bouw, transport en logistiek. Denk aan het leren werken met een heftruck, een hoogwerker, bouwmachines, een Code 95 training of opleidingen over ladingzekerheid en veiligheid en gezondheid. NOA Academy specialiseert zich in communicatietrainingen rond leiderschap.

Veilig werken, daar draait het dus om bij NOA Trainings. Van de juiste basistechniek voor eerste hulp tot een preventie- en evacuatieplan bij brand. NOA Trainings biedt verschillende veiligheidsopleidingen aan, afgestemd op sector en profiel.

Lees meer over Code 95 bij NOA Trainings

Mens op voorgrond in veiligheidsbeleid

“NOA Trainings denkt verder dan attesten en certificaten,” zegt zaakvoerder Ingrid Nys. “De tijd dat alleen gefocust werd op het behalen van de verplichte veiligheidsattesten gaat meer en meer voorbij. Een evolutie die we toejuichen. Een effectieve en solide veiligheids- en gezondheidscultuurdraagt immers bij tot het succes en de professionele uitstraling van elk bedrijf.”

NOA Academy: trainen in leiderschap

Efficiënt leiding geven, helder en verbindend communiceren, een gemotiveerd team creëren. De cursussen van NOA Academy richten zich vooral naar de mensen die de veiligheidscursisten omringen: leidinggevenden, preventieadviseurs, managers, (meewerkende) zaakvoerders, CEO’s, ... De leiderschapsskillsdie je bij NOA Academy ontwikkelt, komen niet alleen van pas bij elk veiligheidsaspect van je bedrijf. Jouw hele bedrijfscultuur heeft er baat bij.

Korte workshops en meerdaagse trainingen

NOA Academy begeleidt bedrijven volgens de wensen.

Ingrid Nys: “Je kan opteren voor een of meerdere korte workshops, of een doorgedreven meerdaagse training.”

NOA Trainings en NOA Academy zijn erkend door de KMO-portefeuille, waardoor je in aanmerking komt voor subsidies.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • NOA Trainings

Uitgelicht

Bekijk de socials