Omnia Travel

Zakenreizen

Diensten

 • Zakenreizen

  Zakenreizen

 • Groepsreizen, teambuilding & incentives

  Groepsreizen, teambuilding & incentives

 • Vakantiereizen

  Vakantiereizen

Wij stellen je op reis

Onze slogan drukt perfect uit waar Omnia Travel voor staat.

 1. Wij stellen ​onze klanten​ op reis. Onze klanten komen bij ons altijd op de eerste plaats. Persoonlijke service en advies op maat horen bij elk type reis.
 2. Wij stellen ​ons team​ op reis. Iedereen kent elkaars sterktes. Dankzij onze synergie slagen we erin om met jou en voor jou de perfecte reis uit te werken.
 3. Wij stellen ​ons vak​ op reis. We willen blijven verbeteren en grenzen verleggen.
   

Zakenreizen - Wij denken met je mee

Met Omnia Travel als partner voor je zakenreizen hoef je je nergens zorgen over te maken. Stap in en vertrek: wij regelen de rest voor jou. Van begin tot einde, van vliegtickets tot hotel en van huurwagen tot facturatie op maat. Wij werken samen met jou en voor jou reisvoorstellen op maat uit. Daarnaast garanderen wij een besparing op je reisbudget. Samen streven we naar een optimale besteding van je budget en sturen we bij waar nodig. Bij Omnia Travel kun je op je beide oren slapen: jij doet de zaken, wij de reis. Regel je liever alles zelf? Dat kan met onze handige online boekingstool.

Naast een sterke lokale vertegenwoordiging kan Omnia Travel ook uitpakken met een internationale verankering. Dankzij ons partnership met Lufthansa City Center – een wereldwijde synergie tussen reiskantoren die uitblinken in hun business – kun je altijd op onze service rekenen … waar ook ter wereld! Meer weten? Mail ons via het contactformulier onderaan!

Groepsreizen, teambuilding & incentives - Ontdek samen de wereld

In deze pijler heeft Omnia Travel enerzijds het luik groepsreizen, met een aanbod aan tuinreizen, bedevaarten, pelgrimstochten, schoolreizen en incentives. Trek je eropuit met je bedrijf, vereniging of school? Dan bezorgen wij je een onvergetelijke reis, volledig samengesteld volgens je wensen en behoeftes. We kennen de ‘places to be’ voor groepsreizen overal ter wereld. Meer weten? Mail ons op mice@omniatravel.be.

Anderzijds is er ​Focus Flanders​, onze Destination Management Company (DMC) gespecialiseerd in congressen, seminaries en teambuilding op maat. Het team is gespecialiseerd in totaalconcepten en in evenementen op maat van je bedrijf, familie, vereniging of buitenlandse gasten. Fun, gastronomie en cultuur staan centraal in deze unieke belevenissen. Meer info? info@focusflanders.com.

Vakantiereizen - Jouw droomreis op maat

Bij vakantiereizen zetten we sterk in op beleving en bezorgen we onze klanten hun droomreis op maat. Je kunt vertrouwen op de expertise van onze ervaren reisagenten. Onze toegevoegde waarde is onze persoonlijke aanpak, of het nu om een klassieke strandvakantie dan wel een verre rondreis gaat. In elke aanvraag staan de wensen en behoeftes van de klant centraal.

Het beste reisadvies krijg je van iemand die zelf op je bestemming is geweest. De medewerkers van Omnia Travel zijn echte specialisten en verzot op reizen. Ze staan te popelen om je te inspireren: lees hier hun reisverhalen en ontdek je volgende bestemming! Nog meer weten? Maak kennis met prachtige landen in het magazine ‘On the Road’. Raadpleeg On the Road 1 en On the Road 2 online of vraag je exemplaar aan.

Ontspannend of actief, avontuurlijk of luxueus, alleen, met z’n tweetjes of met de hele familie … Met onze kennis garanderen we je een droomreis op maat. Daarenboven ben je ook voor een reis met een klassieke touroperator bij ons aan het juiste adres. Vragen? Vul onderstaand contactformulier in.

6 reiskantoren

Je vindt onze zes reiskantoren verspreid over Vlaanderen. Het hoofdkantoor van Omnia Travel bevindt zich in Leuven. De andere reiskantoren vind je in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent en Roeselare. Elk kantoor is je vast aanspreekpunt, ongeacht of je op zoek bent naar een zaken-, groeps- of vakantiereis.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Omnia Travel

Onze experten

Eveline Steevens

Sales executive / Marketing & social media manager bij Omnia Travel

Uitgelicht

Bekijk de socials