Pandava

Facility

Pandava nv is een Belgische specialist in papier, kantoor- en schoolbenodigdheden. Met 3 winkels in de noordrand van Antwerpen (Hoevenen, Schoten en Brasschaat) en meer dan 16.000 referenties op voorraad, leveren we uit een ruim assortiment aan hoogwaardige producten van zowel A- als B-merken. Pandava is nog steeds in dezelfde familiale handen en daar zijn we trots op. Met een team van gemiddeld 25 enthousiaste medewerkers staan we dagelijks tot jouw dienst.

Diensten

  • Kantoorbenodigdheden

  • Persoonlijke service & voorwaarden op maat

  • Onderhoud & facility

  • Voeding en onthaal

  • Papier, papierwaren en verpakking

  • Lederwaren & bagagerie

  • Gereedschap en magazijn accessoires

  • Inrichting en accessoires

  • Creatief en educatief materiaal

Papier, kantoor- en schoolbenodigdheden

Alles wat je nodig hebt om jezelf professioneel, efficiënt en milieubewust te organiseren op kantoor, school, bedrijf, werkplek, onderweg of thuis.

Kantoorbenodigdheden

Wil je je kantoor professioneel organiseren? Duik dan in ons aanbod van schrijfwaren, oplossingen voor klassement en archief of presentatiemappen voor al je documenten. Ontdek de printers en toebehoren, labelmakers, papierversnipperaars en randapparatuur om het werk af te maken.

Persoonlijke service & voorwaarden op maat

Bij Pandava geloven we in een persoonlijke aanpak en advies. Zo is er één Pandavaconsulent die jouw dossier beheert en je persoonlijk begeleidt bij aankopen en vragen. Contacteer ons met al jouw vragen over producten en leveringen. We informeren je over persoonlijke voorwaarden op maat van jou en jouw bedrijf.

Onderhoud & facility

Ontdek het aanbod aan oplossingen voor reiniging, schoonmaak en onderhoud voor jouw persoonlijke hygiëne, toilethygiëne, het onderhoud van lokalen, was- en vaatwasproducten of het onderhoud van uw toestellen.

Voeding en onthaal

Goed eten en drinken is essentieel, alsook een warm onthaal van je gasten. Daarom biedt Pandava je de heerlijkste koekjes en snacks, warme dranken, soepjes, frisdranken, zoetmakers en tal van tafelgerei zoals bekers, benodigdheden voor eten of een waterbehandelingssysteem voor jouw drinkwater.

Papier, papierwaren en verpakking

Ook voor al jouw papier, print- en verpakkingswensen kan je rekenen op Pandava. Kies uit het ruime aanbod duurzaam papier en karton voor kantoor, notitieblokken en schriften, etiketten of labels en alles om te verpakken zoals dozen, verzendkokers en draagtassen.

Lederwaren en bagagerie

Altijd georganiseerd onderweg dankzij het aanbod aktetassen om je dossiers en documenten te bewaren, computertassen, portefeuilles, schrijfmappen en geldbeugels. Of reis in alle stijl en comfort tijdens jouw reis of trip met een handige reiskoffer.

Gereedschap en magazijn accessoires

Voor elke klus het juiste gereedschap zoals schroevendraaiers en sleutels, tangen en multitools, meetinstrumenten, bevestigingsmateriaal of messen. Organiseer jouw werkruimte met functionele gereedschapskoffers en organizers of magazijnbakjes en ladekasten om kleine onderdelen op te bergen.

Inrichting en accessoires

Richt je werkplek optimaal in om goed te kunnen werken. Vind alles in het aanbod ergonomische kantoorstoelen, bureaulampen, brievenbakjes en ladenblokken of andere bureau accessoires. Organiseer de bedrijfsruimte met handige beschrijfbare borden, zichtpanelen, pictogrammen of badges en identificatie.

Creatief en educatief materiaal

Vertrouw net als tal van scholen en verenigingen op Pandava voor de juiste benodigdheden om te leren en te groeien zoals educatieve handpoppen, ontwikkelingsmateriaal, educatief speelgoed, hulpmiddelen voor wiskunde en taal of slimme oplossingen voor tijd en time management. Prikkel de fantasie met creatief materiaal om te boetseren, te versieren, te vormen en te knutselen.

Geschiedenis

Pandava werd opgericht eind 1978 door een paar enthousiastelingen die niet alleen droomden van een betere toekomst voor mens, wereld en milieu, maar die er ook iets wilden aan doen. Oprichter Eric Loones vond de naam voor zijn bedrijf in de Mahabharata, een Indisch epos met honderdduizenden verzen dat zo’n 2000 jaar geleden geschreven werd. Hierin wordt het verhaal verteld van de 5 zonen van Pandu, de vijf Pandava, die streden voor een betere en rechtvaardigere wereld. In het verhaal herken je de verschillende waarden waar Pandava voor staat, zoals eerlijkheid, ethiek, duurzaamheid en persoonlijkheid.

We besteden veel aandacht aan de voorkeuren van onze klanten en investeren in onderzoek, vernieuwing en hernieuwing van ons assortiment met behoud van een evenwicht in onze activiteiten en selectieproces.

Pandava lanceerde ook ecologisch verantwoorde producten. Mede door al deze milieuvriendelijke inspanningen groeiden we uit tot dé Belgische specialist in ecologische kantoorbenodigdheden. Inmiddels bieden we honderden ecologische alternatieven: van balpen, over markeerstift, tot reinigingsproducten voor kantoorapparatuur.

De sterktes van Pandava

· Een modern totaalaanbod met méér dan 16.000 referenties leverbaar uit voorraad

· 100% correcte, eerlijke prijzen : geen verrassingen of plotse prijsstijgingen

· Levering binnen 24u op werkdagen binnen de Benelux

· Persoonlijke service op maat: je eigen consulent, dossier en prijzen

· Méér dan 40 jaar ervaring: professioneel, klantvriendelijk, betrouwbaar

· 100% in eigen handen van webshop over magazijn tot logistiek

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Pandava

Uitgelicht

Bekijk de socials