Quares

Gebouwenbeheer

Uw professioneel vastgoed in deskundige handen

Quares (Quality Real Estate Services) heeft als onafhankelijke dienstverlener in vastgoed één hoofddoel: voor onze klanten het maximale halen uit vastgoed en dit met de klemtoon op kwaliteit en duurzaamheid.

Vanuit de divisie Management ondersteunen wij onze klanten bij gebouw- en facilitair gerelateerde taken, zodoende dat enerzijds investeerders en ontwikkelaars het maximaal rendement kunnen halen uit hun vastgoed, en anderzijds eigenaars en huurders maximaal comfort kunnen ervaren in hun werkomgeving.

Dit realiseren wij door het aanbieden van volgende diensten:

Diensten

  • Property Management

  • Facility Management

  • Design & Build

  • Business Park Management

Quares beheert in België meer dan 1.800.000 m² aan commercieel vastgoed (retail, kantoren, hotels, logistiek bedrijventerreinen, , …). Door de integratie en samenwerking van deze 4 diensten bekleedt Quares als gebouwenbeheerder een unieke positie:

Property management: beheer van gebouwen voor gebouweigenaars

De Quares Property managers ontzorgen de eigenaars van professioneel vastgoed en dit zowel op technisch, financieel, administratief als commercieel gebied. Quares werkt met een geïntegreerd beheersysteem zodat op elk moment de correcte stand van zaken kan worden gegeven (onderhoud en kosten, afhandeling interventie-aanvragen, budgetopvolging, ….). De Property managers zijn directe aanspreekpunten.

Onthoud: meer dan 1.800.000 m² commercieel vastgoed in beheer.

Facility management: technisch beheer in dienst van de gebruiker-eigenaar van een gebouw

Een team van Facility managers, accountants en service desk medewerkers helpt bedrijven en organisaties bij het onderhoud van hun bedrijfsruimten. Ze ondersteunen bij de organisatie van het onderhoud, het opvolgen van technische problemen en de aansturing van leveranciers. Quares werkt samen met eigen facility partners of met partners van de opdrachtgever. Een eigen customer service desk behandelt 24/7 inkomende klachten en interventieaanvragen.

Onthoud: meer dan 7.000 afgehandelde meldingen op jaarbasis.

Lees ook: Retailer Lola Liza stelt Quares aan als facilitair beheerder

Lees ook: Quares doet correctief beheer van Bioscape campus

Design & Build: herinrichting, renovatie en nieuwbouw

De Quares Building en Project managers verzorgen de inrichting en de technieken van gebouwen. Ze verwezenlijken herinrichtings-, renovatie- en nieuwbouwprojecten van ontwerp tot oplevering.  Ze hebben technische expertise en denken zowel strategisch als esthetisch mee bij de (her)indeling van kantoorruimtes en bij de keuze van duurzame materialen. Ze waken over ontwerp, budget en planning zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Onthoud: meer dan 55.000 m² heringericht.

Lees ookCMS Belgium schakelt Quares in voor herinrichting en uitbreiding Antwerpse locatie

Business Park management: beheer van bedrijventerreinen  

De Quares Parkmanagers streven zowel een aantrekkelijke infrastructuur van het bedrijventerrein na als de samenwerking en voordelige synergieën tussen de aanwezige bedrijven en hun omgeving.  De Parkmanager heeft een coördinerende rol. Hij begeleidt bij de kennismaking tussen de bedrijven, brengt gemeenschappelijke belangen in kaart (mobiliteit, groenonderhoud, afvalbeheer, communicatie, …) en zorgt voor een goede relatie met de overheid.

Onthoud: 2.225 ha bedrijventerreinen in beheer, verspreid over 22 bedrijventerreinen.

Lees ookPark Management: hoe beheer je een groot terrein met verschillende bedrijven

Meer weten?

Contactinformatie

  • Quares
    Schaliënhoevedreef 20 J
    2800 Mechelen

Uitgelicht