RewardU

Business Gifts & Relatiegeschenken

Degustatieboxen op maat van jouw bedrijf

Bij een sterke, professionele band hoort een persoonlijke ervaring. Daarom creëert RewardU experience- en degustatieboxen die wij tot in de puntjes personaliseren voor jouw bedrijf. Door kwalitatieve producten te selecteren en duurzame partnerships op te bouwen, ontwikkelen we business gifts die afgestemd zijn op jouw bedrijf. 

Diensten

 • Business gifts

  Business gifts

 • Relatiegeschenken

  Relatiegeschenken

 • Eindejaarsgeschenken

  Eindejaarsgeschenken

Van mensen, voor mensen

Zou jij op een kerstfeestje een balpen of agenda met logo willen krijgen? Waarschijnlijk niet. Schenk met je bedrijf een persoonlijke attentie, gekoppeld aan een 'me'-momentje. Laat de ontvanger genieten van artisanaal bier van Belgische microbrouwerijen, een verrassende tocht langs theesoorten, een sublieme coffee cuppingsessie of heerlijke chocolade. Kwaliteitsproducten, met trots samengesteld door experts, in een verpakking die helemaal bij je bedrijf past.

Gepersonaliseerde geschenken, van corporations tot kmo’s

Onze klanten zoeken naar originele manieren om hun professionele relaties te bedanken. Ons maatwerk en unieke selectie zorgen ervoor dat ook jij op vlak van loyaliteit het onderscheid maakt. We werken in samenspraak met jou een concept uit en betrekken je in het ontwerpproces. Je bestelling wordt efficiënt gemaakt en snel geleverd. Daarna is het aan jou om te genieten van de verraste gezichten van je klanten en partners. Wanneer ze thuis, met familie of vrienden genieten van hun geschenkbox, gaat je merk gegarandeerd over de tongen. Maak indruk met een unieke smaakbeleving!

Referenties

Ook zij genoten van onze thee-, koffie-, chocolade- of beertasting-boxen:

www.rewardu.be 

Meer weten?

RewardU

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • RewardU
 • Kortrijksesteenweg 1070
  9051 Gent
 • +32 (0)478 27 17 64

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials