Saillart

Catering

Cateringbedrijf Saillart in Wilrijk

Elk feest een unieke belevenis

Street food voor ruim duizend gasten, show cooking op een exclusieve locatie, een bedrijfsfeest of een wokbuffet op een boot. Het zijn kolfjes naar de hand van het team van het Wilrijkse cateringbedrijf Saillart. “Culinaire belevenissen die nog lang heugen, daar draait het om”, zegt zaakvoerder Ben Van Hoof.

Diensten

  • Bedrijfsevents

  • Gastronomie

  • Catering bij bedrijven

  • Toplocaties

  • Privé en huwelijksfeesten

  • Persoonlijke service

Saillart, dat is het samenspel van heerlijke en eerlijke gerechten met een vriendelijke bediening. Elk feest een unieke ervaring. “We gaan voor een professionele service die qua catering, locatie en decor helemaal  afgestemd is op de wensen van onze klanten,” aldus Ben Van Hoof.

Beleving en passie

Saillart zoekt steeds naar culinaire sensaties zoals de poké bowl, live cooking, food market of street food ambiance. Ben Van Hoof geeft voorbeelden van hoe wordt ingespeeld op specifieke wensen. “Voor een bedrijfsfeest op de luchthaven was ons team uitgedost in uniformen van piloten en airhostessen. De hapjes werden met reistrolleys opgediend en voor de gelegenheid was onze bedrijfsnaam omgedoopt tot Saillart Air. Mensen gaan dan naar huis met een leuk verhaal. Verhalen die ze achteraf met plezier delen op Facebook, LinkedIn en Instagram.”

Culinair op hoog niveau

Saillart serveert een hoogstaande keuken met culinair verrassende gerechten. Het gaat om gerechten van topkwaliteit met gebruik van speciale materialen zoals de Ofyr oven. Kortom een feest voor mond, ogen en oren.

Catering op toplocaties zoals Bocadero en Ter Elst

Saillart heeft een ruime ervaring in het organiseren van grote en kleine events en heeft toplocaties in portefeuille. Denk aan de Waagnatie Bocadero, HAVN, Ter Elst, De Serre, Hippodrome, het Hoeve Hof van Vlaanderen en het Prinsenhof. Een privé of bedrijfsfeestje op Waagnatie Bocadero is zowel in de winter als in de zomer een unieke ervaring.  Maar ook een lunch in het stadhuis, een walking-diner op een boot of een diner in het Atomium zijn vaste prik voor het Saillart-team.

HAVN

Saillart is preferentiële partner van HAVN in hartje Antwerpen (vroegere Noorse Zeemanskerk): ideaal voor een product- of boekvoorstelling, walking diner, food workshop, recepties, diners en concerten. Een unieke locatie voor allerlei events.

www.saillart.be

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Saillart

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials