Salenko

Bedrijventerreinen

Salenko, makelaars in bedrijfsvastgoed

Zoekt u een geschikt bedrijfspand, kantoorgebouw of kantoorruimte? Salenko is een vastgoedspecialist in de Gentse regio, met focus op industrieel vastgoed. Met een expertise van ruim 40 jaar in de vastgoedmarkt adviseert Salenko ook over beleggingseigendommen, patrimoniumvennootschappen, herbestemming van gebouwen en overnames van kmo’s.

Industriegrond, bedrijfspand of kantoorruimte nodig?

U zoekt een winkel in de stad, een pand op een invalsweg naar de stad of een plek op een industriële site ? Salenko heeft het ideale pand of de geschikte (industrie)grond voor u, op maat van uw activiteiten en plannen.

Vastgoedadvies van a tot z

Salenko verdiept zich in alle aspecten van het vak en biedt ondersteuning voor alle vastgoedprojecten. Van a tot z, van ontwerp tot commercialisatie. Bovendien staan wij altijd paraat om de complexe regelgeving te ontwarren.

Advies over beleggingseigendommen en vastgoedportefeuilles

Salenko is een deskundige partner voor uw investeringen in bedrijfsva​stgoed. We koppelen hierbij onze kennis van de vastgoedmarkt aan een grondige kennis van de financiële markten, zodat u de juiste investeringen voor uw vastgoedportefeuille doet.

Salenko heeft steeds een aanbod aan interessante vastgoedinvesteringen in portefeuille met kantoren, handelsruimtes, industriële en logistieke gebouwen. Salenko begeleidt ook bij de verkoop van volledige vastgoedportefeuilles. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften, van een vastgoedanalyse tot de volledige afhandeling van een aan- of verkoop.

Coachen en optimaliseren van uw patrimoniumvennootschap

Een patrimoniumvennootschap is een mooi middel om vastgoed te centraliseren en te beheren en  wordt vaak opgericht om fiscale redenen. Net zoals een private banker u begeleidt bij het beheer van uw roerende goederen, adviseert Salenko bij de opbouw of afbouw van uw portefeuille. Door onze vastgoedexpertise optimaliseren we samen uw vennootschap.

Verkopen van de bestaande patrimoniumvennootschap
We combineren onze  jarenlange vastgoedervaring met onze ervaring bij de overdracht van vennootschappen. Om deze reden zijn we de ideale partner om u onder meer te adviseren in de waardering van zowel het vastgoed als de aandelen van uw patrimoniumvennootschap.

Herbestemming sites

Grote arbeidsintensieve fabriekssites hebben vaak een herbestemming nodig. Salenko is een betrouwbare partner bij de revitalisering van dergelijke sites. Dit is vaak een uitdagend traject waar heel wat deskundigheid en ervaring voor vereist is.

Sale & lease (rent) back

Bij een sale-and-lease (rent) back-verrichting verkoopt een onderneming het vastgoed waarvan ze eigenaar is, om deze daarna terug te huren onder vorm van een leasing- of huurcontract.  Sale-en-rentback werkt gelijkaardig. Alleen heeft de vennootschap, die het gebruik van het goed opnieuw in handen krijgt, geen aankoopoptie op het einde van de huurperiode. Bij leasing is dat wel het geval. Voor deze beide types van operaties is een uitstekende kennis nodig van zowel de financiële als de vastgoedmarkt. Salenko zorgt hierbij voor een discrete afhandeling op maat.

www.salenko.com

Meer weten?

Contactinformatie

  • Salenko
    Axxes Business Park Guldensporenpark 1 a
    9820 Merelbeke (Gent)
  • +32 9 222 69 69

Uitgelicht