Toyota Van Dijck

Auto & Onderdelen

Erkend verkoop- en servicepunt van Toyota

De Toyota-garage Van Dijck is sinds 1986 uitgegroeid tot dé referentie voor professionals in de Noorderkempen. In de showroom vind je een breed aanbod aan personenwagens, 4x4 en industriële voertuigen, allemaal beschikbaar met benzine-, diesel- of hybridemotor. Voor je onderhoudsbeurten en herstellingen kun je rekenen op de eigen ervaren technici. Dankzij een ruime voorraad originele wisselstukken ben je steeds zeker van een snelle service. Klantvriendelijkheid en persoonlijke service staan hier op de eerste plaats.

Diensten

 • Nieuwe wagens

  Nieuwe wagens

 • Werkplaats en onderhoud

  Werkplaats & onderhoud

 • Tweedehandswagens

 • Carrosserie

  Carrosserie

Fleetoplossingen, wagens en bedrijfsvoertuigen

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen, bestelwagen, SUV of 4x4 voor je bedrijf? Een compacte stadswagen of een comfortabele directiewagen? Of liever een groot voertuig met veel trek- en laadvermogen? Toyota Van Dijck levert het volledige gamma van Toyota en biedt je graag persoonlijke service en klantvriendelijk advies. Eerst even een testrit maken? Geen probleem!

Toyota staat bekend om zijn kwalitatieve voertuigen en ijzersterke service. Deze Japanse constructeur innoveert voortdurend om je de meest veilige, comfortabele en zuinige rijervaring te bieden. Zo krijg je bij elke onderhoudsbeurt een gratis veiligheidscheck. Dankzij een Full Service Plan zijn alle geplande onderhoudsbeurten en mechanische en elektrische herstellingen gedekt.

Specialist in hybride wagens, mét uitgebreide garantie

Toyota is pionier op het vlak van hybride wagens. Sinds 1997 verkocht het meer dan 9 miljoen hybrides. De constructeur blinkt uit in absolute betrouwbaarheid. Dat blijkt uit het feit dat Toyota je tot 5 jaar garantie, tot 10 jaar Eurocare wegbijstand en tot 10 jaar dekking op de hybride batterij biedt.

Kies voor zuinig en milieuvriendelijk rijden met een hybride aandrijving. Je bespaart op brandstofkosten omdat je heel wat minder verbruikt. Dankzij de lage CO2-uitstoot zorg je voor schonere lucht en geniet je van een fiscaal voordeel. Een hybride motor is ook goedkoper in onderhoud. De benzinemotor draait minder en verslijt dus ook minder snel. De batterij en de elektrische motor gaan lang mee en bevatten minder delicate onderdelen die na verloop van tijd vervangen moeten worden.

Kwalitatieve service in eigen werkplaats

Voor al je onderhoudsbeurten en herstellingen heeft Toyota Van Dijck ervaren technici in huis. Ze volgen regelmatig bijscholingen en werken met de modernste apparatuur. In het magazijn is steeds een grote voorraad originele wisselstukken en toebehoren aanwezig. Dat betekent dat je kunt rekenen op kwaliteit en snel weer op weg bent. Heb je pech onderweg? Garage Van Dijck heeft een eigen depannagedienst en stelt vervangwagens ter beschikking.

Tweedehandswagens

Heb je liever een tweedehandswagen? Toyota Van Dijck heeft een breed gamma occasiewagens met garantie. De Toyota Plus tweedehandswagens ondergaan grondige testen voor ze aangeboden worden. Zo heb je een kwalitatief voertuig aan een interessante prijs. Je krijgt bovendien 12 maanden garantie op onderdelen en werkuren.

Carrosserie

Een kras of een klein ongeluk? De eigen koetswerkafdeling van Van Dijck levert altijd vakwerk. De medewerkers kennen hun vak en gebruiken alleen originele wisselstukken. De afdeling carrosserie is bovendien erkend door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo kun je op je beide oren slapen.

In de kijker in 2019

Toyota blijft innoveren. Maar liefst 7 nieuwe modellen doen hun intrede binnen ons gamma. We zullen eerst en vooral kennismaken met de nieuwe RAV4. Enkele bekende namen uit het verleden zijn terug van weggeweest en in een nieuw jasje gestoken: de Corolla, Corolla Crossover en Touring Sports, alsook de nieuwe Camry. Liefhebbers van sportieve bolides kunnen alvast uitkijken naar de gloednieuwe Toyota Supra en de Yaris GR-Sport.

Meer weten?

Toyota Van Dijck

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Toyota Van Dijck

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials