Training Center

Opleidingen

Opleidingscentrum Training Center specialiseert zich in veiligheidsopleidingen. Als ‘member of OCB’ kunnen onze cursisten rekenen op de jarenlange ervaring van onze experts. Onze experts zijn de lesgevers die hun feeling met de praktijk niet verliezen. Waarom? Omdat ze naast lesgeven ook wettelijke keuringen uitvoeren.

Diensten

 • Opleiding elektriciteit BA4/BA5

  Opleiding elektriciteit: BA4 en BA5

 • Opleiding gas Cerga

  Opleiding gas Cerga

 • Opleiding veilig werken met hefwerktuigen

  Opleiding veilig werken met hefwerktuigen

Opleiding elektriciteit: BA4 en BA5

Onze docenten hebben de juiste praktisch en theoretische achtergrond voor een grondige opleiding BA4 en BA5. Deze opleidingen duren telkens 1 dag en kunnen bij jou op kantoor of in onze kantoren in Kontich of Namen plaatsvinden.

Training Center organiseert BA4- en/of BA5-opleidingen op maat van de doelgroep. BA4- en BA5-opleidingen bij jou op kantoor zijn aan je wensen en noden aangepast. Wat je belangrijk en minder belangrijk vindt, bespreek je met de lesgever. De opleiding sluit helemaal aan bij je beroepsactiviteit.

Opleiding gas: Cerga

Training Center van OCB is één van de centra die Cerga-opleidingen mag aanbieden. Om deze Cerga-opleidingen te mogen geven, moeten onze docenten zelf de nodige opleidingen volgen en testen afleggen. Wij organiseren drie Cerga-opleidingen:

 • Basisopleiding Cerga
 • Monteursopleiding Cerga  
 • Permanente Bijscholing Cerga voor installateurs

Opleiding hefwerktuigen: altijd op bedrijf

Veilig werken met de machine, dat is het doel van onze opleidingen heftruck, hoogwerker, verreiker, vorklift, schaarlift, rolbrug en transpalette. Deze opleidingen worden door Training Center enkel gegeven bij de klant met de toestellen van de klant. De lesgever start met een theoretisch gedeelte over het heftoestel. Daarna is het tijd voor de praktijk.

www.ocb.be

Meer weten?

Logo OCB Training Center

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Training Center

Onze experten

Luc Chabot

Algemeen directeur bij Training Center

Uitgelicht

Bekijk de socials