Vervoer Verhaegen

Distributie

Sinds de oprichting in 1945 groeide Vervoer Verhaegen uit tot een geïntegreerd distributiebedrijf, gespecialiseerd in transport, opslag en distributie in de Benelux. Om de verdere groei van de onderneming en haar klanten nog beter te bedienen, is Vervoer Verhaegen in 2015 verhuisd naar een gloednieuw distributie- en verwerkingscentrum op het industrieterrein Duwijck te Lier.

Diensten

 • Distributie Benelux

  Distributie Benelux

 • Huistransport

  Huistransport

 • Opslag & verwerking

  Opslag & verwerking

 • Meubeltransport & montage

  Meubeltransport & montage

 • Logistieke diensten op maat

  Logistieke diensten op maat

 • Track & trace

  Track & trace

Uw transport, onze passie

De gemotiveerde medewerkers van Vervoer Verhaegen, onder de gedreven leiding van Ilse Daems, staan in voor een persoonlijke aanpak. Deze aanpak resulteert in een sterke klantenbinding: klanten van het eerste uur schenken Vervoer Verhaegen vandaag nog steeds hun vertrouwen.

Distributie in de Benelux

Sinds 2009 legt Vervoer Verhaegen zich toe op de distributie van je pallets, stukgoed en grotere colli in België, Nederland en Luxemburg. Vervoer Verhaegen bekommert zich over zowel je B2B- als B2C-zendingen. Dankzij haar uitgebreide distributienetwerk is Verhaegen in staat om zo goed als over heel de Benelux te leveren, en dit binnen 24 uur.

Huistransport

Nood aan een complete transportoplossing voor je onderneming? Vervoer Verhaegen stelt dagelijks vele vrachtwagens exclusief ter beschikking van haar klanten. Het bedrijf staat in voor mensen, materiaal en uitvoering. Als klant ben je er dus zeker van dat je opdrachten worden uitgevoerd in de perfecte omstandigheden. Uitvallen van het materiaal, chauffeurs die afwezig zijn, allerhande problemen op de weg: Vervoer Verhaegen lost al deze problemen voor jou op.

Opslag en behandeling

Om je een zo volledig mogelijke service te bieden, investeerde Vervoer Verhaegen in een nieuw overslagmagazijn met bijhorende opslagruimte. Hierdoor beschikt de onderneming sinds 2015, naast een ruime overslagkade, ook over 8.000m² opslagruimte. De opslagruimte is deels voorzien van rekken, waardoor Vervoer Verhaegen voor jou zowel bulkgoederen als goederen op pallets kan opslagen en beheren.

Track & Trace

Als klant van Vervoer Verhaegen mag je erop rekenen dat je zending perfect uitgevoerd wordt. Daartoe beschikt het bedrijf niet alleen over gekwalificeerde mensen en het juiste materiaal, maar ook over alle moderne plannings-, communicatie- en track- en tracingtools. Ook je klanten houd je uiteraard graag op de hoogte over hun levering. Vervoer Verhaegen informeert hen via sms, e-mail of andere communicatiemogelijkheden. Indien gewenst werkt Verhaegen ook met tijdsleveringen.

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Vervoer Verhaegen

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials