Wasserij & Droogkuis De Ster

Onderhoud & Schoonmaak

Uw wasgoed altijd in goede handen

Al 40 jaar maken horecazaken, hotels, feestzalen en overheden gebruik van de piekfijne was- en strijkdiensten van deze wasserij en droogkuis in Herselt. “Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor ons belangrijk. We spelen zeer snel op de bal en regelen last-minute klussen als de beste,” zegt Joris Van den Bosch die eind 2017 De Ster overnam van Jan Tück.

Diensten

  • Moderne wasserij in de buurt

  • Droogkuis en strijken

  • Hotels, feestzalen & restaurants

  • Bedrijfskleding

  • Bedrijven, overheden en particulieren

  • 24 afhaalpunten

Met 32 medewerkers werkt Wasserij & Droogkuis De Ster voornamelijk voor horecabedrijven (koksvesten, tafellakens, servetten, …), hotels en feestzalen (beddengoed, tafellakens, …). Ook bedrijven met minder vervuilde bedrijfskleding (zoals warenhuizen) kloppen aan bij De Ster.

Moderne wasserij in Herselt - dichtbij in de buurt

De chauffeur haalt de was ter plaatse op. Deze wordt vervolgens gesorteerd en gereinigd in hoogtechnologische wasmachines van 6 tot 150 kg. Ecologische wasprogramma’s zorgen voor een onberispelijk wasresultaat. Daarbij wordt de levensduur van het textiel gegarandeerd.

Droogkuis die kleding strijkt, overgordijnen en tapijten reinigt

Met  geavanceerde strijk- en afwerkingsmachines biedt De Ster een uitmuntende strijkkwaliteit aan. Met moderne machines en toppersoneel worden tafellakens, servetten en kleding vezelvriendelijk behandeld. Een onberispelijke afwerking en een flexibele service staan centraal.

Kwaliteit en flexibiliteit voorop bij Wasserij & Droogkuis De Ster

Was ophalen, reinigen en weer klaarzetten voor de klant, zonder dat hij zich er zorgen moet om maken, dat is het credo. De klant komt bij De Ster op de eerste plaats. Daarom is deze wasserij en droogkuis een betrouwbare partner voor  horecazaken en hotels die vaak volcontinu draaien. Met oog voor kwaliteit levert deze wasserij uw kleding als nieuw terug.

Particulieren kunnen ook terecht in De Ster afhaalpunt

Ook particulieren – jong en oud - vinden vlot de weg. Chauffeurs komen de was bij u thuis ophalen. U kan elke dag in de winkel in Herselt terecht, of in één van de 24 afhaalpunten binnen een straal van 50 km rond Herselt. De kledingstukken worden geteld en vakkundig gescheiden volgens de wasvoorschriften. 

Wasserij De Ster bedient volgende regio’s: Antwerpen – Limburg – Vlaams-Brabant

www.wasserij-dester.be 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Wasserij & Droogkuis De Ster

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials