Wilkhahn

Kantoor & Inrichting

Wilkhahn daagt al meer dan een halve eeuw de slogan 'design made in Germany'. Globaal erkend als de producent van ’s werelds beste kantoor- en conferentiemeubilair, biedt Wilkhahn ongekende kwaliteit en de meest veelzijdige stoelen en tafels. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot hét referentiepunt inzake kantoormeubilair. Vandaag bepaalt Wilkhahn ook de norm inzake duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Diensten

 • Ergonomische kantoorstoelen

  Ergonomische kantoorstoelen

 • Vergadertafels

  Vergadertafels

 • Wachtbanken

  Wachtbanken

 • Boardrooms en vergaderzalen

  Boardrooms en vergaderzalen

Wilkhahn, referentie in duurzaam kantoormeubilair

Alle producten van Wilkhahn worden met de beste materialen geproduceerd in Duitsland en wereldwijd vanuit Europa geleverd tot in Amerika en Australië. De tafels en stoelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen. Voor elk product gelden de hoogste standaarden inzake kwaliteit, comfort, gezondheid en duurzaamheid.

Bureaustoelen

Eenmalige passant of CEO: de draaistoelen van Wilkhahn zijn voor iedereen uiterst functioneel, ergonomisch en tijdloos elegant. Ze hebben een uniek design, worden vervaardigd met kwaliteitsmateriaal en zijn verkrijgbaar in verschillende variaties.

Bezoeker- en conferentiestoelen

Van comfortabele fauteuils tot designstoelen, multifunctionele krukjes en zit-sta meubilair: Wilkhahn produceert alles om het jouw bezoekers en conferentiedeelnemers zo comfortabel mogelijk te maken. Kwaliteit, uitstraling en veelzijdigheid staan hier centraal.

Conferentietafels

De dynamische en aanpasbare tafels van Wilkhahn hebben een tijdloos design en zijn ontwikkeld om uitwisseling en groeiprocessen optimaal te laten verlopen. Klassiek of in hoogte verstelbaar, verplaatsbaar of plooibaar: voor elke omgeving en elke meeting is er een Wilkhahn tafel die je helpt om topprestaties te realiseren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wilkhahn speelt leidende rol in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf stelt welzijn en gezondheid centraal.  Reeds in 1989 verklaarde de Raad van Bestuur dat “bij twijfel, het ecologische aspect voorrang krijgt op snelle winsten”. Als ontwikkelaar van de eerste volledig recycleerbare bureaustoel wil Wilkhahn steeds opnieuw een voortrekker zijn inzake duurzaam design en ecologische productontwikkeling.

Meer weten?

Wilkhahn

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Wilkhahn

Uitgelicht

Bekijk de socials