XsolveIT

Documentbeheer

Printers, kopieerapparatuur, multifunctionals en scanners

XsolveIT is de grootste Xerox Partner in België, wij zijn het aanspreekpunt met betrekking tot printers, kopieerapparatuur, multifunctionals en scanners voor ondernemers zoals u.

Diensten

 • Printers

 • Kopieerapparatuur

 • Multifunctionals

 • Xerox certified Print Services

 • Dienst naverkoop

 • XsolveIT Helpdesk

Xerox certified Managed Print Services

XsolveIT biedt u het beste van twee werelden, enerzijds de gedrevenheid van een lokale ondernemer en anderzijds de technologische expertise van een multinational. Door onze samenwerking met Xerox geniet u van een uitgebreide knowhow op het vlak van technologie en software die uw bedrijfsprocessen ondersteunen.

Kwalitatieve prints

XsolveIT bedient dagelijks bijna 4.000 klanten, die meer dan 500 miljoen prints maken over een park van ongeveer 7.000 machines.

Investeringen die optimaal renderen

De dienst naverkoop is wellicht de belangrijkste factor in het beslissingsproces naar nieuwe technologie. Het feit dat uw investering optimaal rendeert, heeft er in eerste instantie mee te maken dat deze volledig is afgestemd op uw huidige en toekomstige behoeften. In tweede instantie volgt dan de implementatie bestaande uit levering, installatie, opleiding, ingebruikname en optimalisatie van uw dagelijkse werkzaamheden.

Xerox Welcome Center

Als klant van XsolveIT heeft u toegang tot het Xerox Welcome Center, waar u terecht kan voor de technische ondersteuning en de verbruiksartikelen.

De XsolveIT Helpdesk

De XsolveIT Helpdesk, werkend vanuit Sint-Niklaas, staat in voor de goede gang van zaken met betrekking tot de aanlevering van toner, opvolging van bestellingen van verbruiksartikelen en lopende verzoeken tot technische ondersteuningen. Tevens begeleiden we u in alle softwaregerelateerde topics.

http://www.xsolveit.be

Meer weten?

Contactinformatie

 • XsolveIT
  Samberstraat 96 a
  2060 Antwerpen
 • 03 778 88 10

Uitgelicht

Geen nieuwsartikels gevonden