Zakenkantoor Jacobs

Verzekeringen

Verzekeringsadviseur voor particulieren, ondernemers en kmo’s

Ook als zelfstandige of bedrijfsleider heb je nood aan de juiste verzekeringsproducten, mét advies van een specialist. Daarvoor kun je al jarenlang rekenen op de expertise en ervaring van Jacobs Zakenkantoor in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Sinds 1976 stellen eerst Jos Jacobs en nu zijn zoon Peter Jacobs hun vakkennis ter beschikking van de klant, steeds met enthousiasme en met de glimlach. Vertrouwen is het sleutelwoord in elke relatie die Jacobs Zakenkantoor opbouwt.

Diensten

  • Verzekeringsadviseur

    Verzekeringsadviseur

  • Kmo-verzekeringen

    Kmo-verzekeringen

  • Makelaar

    Makelaar

Onafhankelijk verzekeringsadviseur

Jacobs Zakenkantoor vertrekt steeds vanuit een analyse van je risico’s en behoeften en maakt een gepersonaliseerde offerte. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar biedt de makelaar je een ruime keuze uit verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo ben je zeker dat je een oplossing op jouw maat krijgt. Het is zelfs mogelijk om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij waarmee het kantoor samenwerkt wanneer je vindt dat zij je meer toegevoegde waarde biedt. Tot slot staat Jacobs Zakenkantoor je met raad en daad bij en neemt de makelaar je al de administratie uit handen.

Verzekeringen voor kmo’s

Jacobs Zakenkantoor heeft niet alleen verzekeringen voor particulieren, maar helpt je ook als zakelijke klant met je verzekeringsvragen. Zelfstandigen en bedrijfsleiders hebben specifieke noden, waarvoor Jacobs Zakenkantoor tal van oplossingen aanbiedt, van een verplichte arbeidsongevallenverzekering, een hospitalisatieverzekering voor jou en je werknemers, tot fiscaal interessante formules voor een aanvullend pensioen.

Eenvoudige autoleasing voor kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen

LeasePlan Easy is een autoleasingformule op maat van kmo’s, vrijeberoepers en zelfstandigen. Met dit full-servicepakket rijd je zonder zorgen. Je laat je wagenparkbeheer over aan een specialist en kunt je concentreren op de belangrijke zaken binnen je bedrijf. Afschrijvingen, brandstof, verzekering, onderhoud, bandenwissels …: al die kosten krijgt u gebundeld op één vaste, maandelijkse factuur. Zo kun je de kosten van uw wagenpark makkelijk budgetteren en kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien heeft operationele leasing enkele fiscale voordelen.

Jacobs Zakenkantoor werkt graag een formule op maat van jou of je bedrijf uit!

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Zakenkantoor Jacobs

Uitgelicht

Bekijk de socials