10.000 m² voorraad en eigen assemblageatelier

Houd uw bedrijf opgeladen

Bent u op zoek naar de juiste batterij voor uw hoogtewerker, UPS, e-bike of horloge? Bij Battery Supplies vindt u het allemaal. Hun gamma gaat van tractiebatterijen voor industriële toepassingen zoals vorkheftrucks, hoogtewerkers,... over stationaire batterijen voor UPS-systemen en noodstroomverbindingen, tot alle cyclische, start-, e-bike- en marinebatterijen, batterijen voor laptop, GSM,... tot het allerkleinste horlogebatterijtje toe.

Battery Supplies heeft een voorraadmagazijn van 10.000 m², een eigen assemblageatelier voor de tractiebatterijen en 70 gemotiveerde medewerkers, die heel graag tot uw dienst staan.
Battery Supplies werd opgericht in 1999 en is vandaag gevestigd in een pand van 10.000 m². De batterijen worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen wereldwijd. De omzet bedraagt 30 à 31 miljoen euro.
CEO, Alexander De Soete: "Tractiebatterijen monteren we zelf op zeer korte tijd in ons eigen atelier volgens uw wensen en noden: alleen de elementen of een complete batterij met een nieuwe container, automatisch vulsysteem en/of een zuurcirculatiesysteem. Alles wat we nodig hebben, is het type machine, de voltage en de capaciteit en/of de afmetingen. De batterij wordt klaar voor gebruik geleverd. U hoeft ze alleen nog op uw heftruck aan te sluiten."

Battery Fix
In de Battery Fix reparatiewerkplaats kunnen elementen in oude batterijen vernieuwd worden. Een nieuwe batterij in een oude behuizing dus. Ook voor Li-Ion batterijen hebben we een oplossing.

Service department
De serviceafdeling repareert en onderhoudt (tractie)batterijen en industriële laders in het eigen atelier, of bij u ter plaatse.

Battery Street
Battery Supplies heeft ook een aantal winkels waar u alle types startbatterijen, alsook alle kleinere batterijen en batterijtjes vindt. Er is ook een Battery Street in het Antwerpse, aan de Göteborgweg 2, 2030 Antwerpen (T 03 288 23 72) en ook in Deerlijk, Gent, Heist-op-den-Berg, Roeselare, Hasselt, Brugge en Sint-Niklaas). (MC)