20 jaar Adfibo Accountants, 20 jaar ervaring in accountancy en fiscaliteit

Het zal in december a.s. precies twintig jaar geleden zijn dat Julien Hermans zijn eigen accountantskantoor oprichtte. Hij had toen één parttime bediende aan zijn zijde. Vandaag telt Adfibo Accountants negen voltijdse medewerkers, waaronder senior vennoot Julien Hermans zelf, en junior vennoten Sven Meyers en Stefan Hermans. Tot uw beschikking staat een team waarvan de medewerkers allen de nodige opleiding en beroepservaring hebben. Steeds meer bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen en verenigingen doen beroep op de diensten van Adfibo Accountants om hen te begeleiden en te adviseren bij hun dagelijkse beroepsmatige werkzaamheden.

Julien Hermans: “De kwaliteit en persoonlijke aanpak van onze dienstverlening staat voorop. Voortdurende bijscholing is bijgevolg een integraal onderdeel van onze beroepsactiviteit. Wij werken samen met collega-specialisten zoals juristen, notarissen, en revisoren, om u professionele en adequate oplossingen te kunnen bieden voor de gestelde problemen.”

Binnen het kantoor zijn 2 vennoten en 1 medewerker erkend door het IAB, het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Sven Meyers: “Wij beschikken bijgevolg over de officiële toelating voor het uitvoeren van specifieke opdrachten op het gebied van accountancy. Deze erkenning is tevens een garantie van onze kwaliteit.”

 

Allround dienstverlening

De kernactiviteiten van Adfibo Accountants bestaan voornamelijk uit accountancy activiteiten, fiscaal advies, consultancy, bijzondere opdrachten, non-profit. Adfibo Accountants biedt met andere woorden een allround dienstverlening aan.

Dit gaat van het begeleiden en organiseren van uw boekhouding en het opstellen van uw jaarrekeningen tot het beheren van uw volledige boekhouding.

Op het vlak van fiscaliteit gaat het concreet over het opstellen, indienen en optimaliseren van al uw fiscale aangiften, bijstand bij controles, indienen, behandelen en opvolgen van bezwaarschriften, adviesverlening inzake speciale fiscale topics, optimalisatie en fiscale planning.

Julien Hermans: “Ons eerste aandachtspunt is de fiscaliteit rond de cijfers van de onderneming en we hechten ook heel veel belang aan advies. We fungeren als het ware als een klankbord voor de bedrijfsleider wanneer deze belangrijke bedrijfsbeslissingen moet nemen.”

Als middelgroot accountantskantoor biedt Adfibo Accountants u een persoonlijke begeleiding tegen uiterst competitieve erelonen.

Het spreekt vanzelf dat Adfibo Accountants ook uw partner is voor alle advies en begeleiding rond de oprichting, overdracht, fusie, omzetting, vereffening, overname, waardebepalingen,… van vennootschappen.

Sven Meyers: “We gaan er ook prat op sterk, snel en doeltreffend te communiceren.” (NV)