Abeka wenst alle ondernemers een voorspoedig 2016

Verschillende bedrijfsleiders hebben het de voorbije jaren moeilijk gehad. Onze grootste wens is dat het voor de ondernemer in 2016 net iets meer mag zijn dan voorheen. Daar willen wij uiteraard aan meewerken.

"Abeka is een fiscaal en financieel ontzorger sinds 1987 en proactieve adviesverlening zit in het DNA van al onze medewerkers."

Met gegarandeerd "een antwoord op uw vragen binnen de 24 uur" zorgen wij voor uw goede nachtrust.

Dankzij ons totaalaanbod van boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsadvies, strategisch advies, zakendoen in België, herstructurering, successie, werkgeversservice, het begeleiden en adviseren bij het overlaten of overnemen van een bedrijf, kunnen wij er mee voor zorgen dat 2016 uw jaar wordt.

Meer nog, om effectief dichter bij u als ondernemer te staan, krijgt Abeka nog sterkere vleugels.
Eind januari openen wij een bijkomend eigen kantoor in de Dorpsstraat 30 in Kapellen en begin mei doen we hetzelfde op de Antwerpseweg 139A in Geel, vlakbij afrit 23 Geel West op de E313.
Dit zorgt ervoor dat we in heel de provincie Antwerpen makkelijk bereikbaar zijn.

"The proof of the pudding...... is in the eating".

Daarom nodigen wij u graag uit voor een "vrijblijvend kennismakingsgesprek".
Wilt u ons beter leren kennen, dan bent u als ondernemer welkom op het "jaarlijks event voor onze klanten", dat dit jaar doorgaat op een exclusieve locatie in Kapellen op 3 maart 2016.
Dit jaar brengt Dirk Draulans het beste van zichzelf, gevolgd door een walking dinner. Inschrijven is verplicht.

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u zich inschrijven voor het event van 3 maart, mail Bruno@abeka.be .

Beste ondernemer, wij wensen u, uw familie en uw medewerkers een financieel fantastisch jaar, maar vooral een gezond 2016!