Advocatenkantoor CMS DeBacker“Your World First: het succes van uw bedrijf komt op de eerste plaats”

Advocaten Virginie Fremat en Jef Degrauwe maken deel uit van het team advocaten actief in het Antwerpse kantoor van CMS DeBacker. Achter hen staan niet minder dan 3.000 advocaten die werken in de 59 internationale kantoren van de groep en gespecialiseerd zijn in juridische en fiscale diensten voor bedrijven. ‘Your World First’ is dan ook alles behalve een holle slogan. “Het succes van uw bedrijf komt op de eerste plaats en daarvoor beschikken we over een brede waaier aan expertise”, stellen ze.

CMS DeBacker focust specifiek op grotere kmo’s en heeft in België ondertussen al meer dan dertig jaar ervaring opgebouwd. Jef
Degrauwe: “CMS mag dan wel een grote, internationale groep zijn, onze structuur is heel licht en toegankelijk en onze service heel persoonlijk. Wij zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsspecifieke disciplines, waaronder fiscaal recht, sociaal recht, handelsrecht, vennootschapsrecht, publiek recht, Europees recht,… We streven ernaar om met onze klanten een samenwerking op lange termijn op te bouwen, waarbij we hun business goed doorgronden. Onze tarieven zijn flexibel en transparant en we maken daar op voorhand duidelijke afspraken over zodat u niet voor verrassingen komt te staan.”

Het spreekt vanzelf dat wanneer u internationaal werkt of vesti-
gingen in het buitenland heeft, u ook met al uw ‘buitenlandse’ vragen bij CMS DeBacker terecht kan.

Handige informatieve gidsen

CMS DeBacker heeft onlangs twee handige informatieve gidsen uitgebracht en op de website gepubliceerd. U kan deze gidsen ook per e-mail aanvragen. Virginie Fremat: “In onze ‘CMS Guide to Cross-Border Mergers ’ vindt u alle informatie terug over fusies en overnames, met de verschillen op dat vlak tussen de diverse landen in Europa. De ‘CMS Guide to Anti-Bribery and Corruption Laws’ geeft een overzicht van de wetgeving in Europa rond omkoperij en corruptie.”

CMS DeBacker organiseert binnenkort rond deze onderwerpen een webinar. Inschrijven kan hiervoor via de website. (NV)