AM Fleet: een bestelwagen op maat van uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bestelwagen, aangepast aan de noden van uw vak? Bij de Volkswagen Van Centers in de regio Antwerpen – Mechelen staat uw persoonlijke Volkswagen Commercial Vehicles (CV)-adviseur u bij om in 3 stappen de bestelwagen op maat van uw bedrijf 1) samen te stellen , 2) aan te passen of om te bouwen en 3) te financieren. Uw bestelwagen wordt kant en klaar afgeleverd, sleutel op de deur.

Actief als koerier, loodgieter, dakwerker, schrijnwerker, tuinman of -vrouw,…? De Volkswagen Van Centers in de regio Antwerpen – Mechelen zijn een one-stop-shop voor zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen.

Advies Volkswagen bestelwagen

Head of Business Relations Edward Bauwens: “We zijn ons zeer goed bewust van het feit dat mensen die op zoek zijn naar een bestelwagen nood hebben aan gespecialiseerd advies. In onze Volkswagen Van Centers hebben we deze kennis gecentraliseerd. Tot uw dienst staat uw gecertificeerd Volkswagen CV-adviseur, uw persoonlijk singled point of contact om u van a tot z bij te staan. Onze adviseurs volgen alle ontwikkelingen op de voet en hebben een uitgebreide ervaring in de wereld van lichte vrachtvoertuigen”.

Ook ombouw voor koelbestelwagens en hulpvoertuigen

De Volkswagen Van Centers hebben alle kennis en connecties in huis voor de aanpassing of ombouw van uw bestelwagen(s) op maat voor welke sector ook. U kan terecht als individuele vakman of -vrouw of als zelfstandige, maar de Volkswagen Van Centers leveren ook grote vloten voor bouwondernemingen, wegenwerkers,… alsook ambulances en prioritaire dienstvoertuigen, bijvoorbeeld voor de politie. Uw bestelwagen wordt sleutel op de deur geleverd, inclusief belettering.

Nieuwe Volkswagen Caddy 5

Met de Caddy, Transporter en Crafter heeft Volkswagen voor u steeds de juiste bestelwagen in het gamma. “En in november verwachten we de Nieuwe Caddy 5 in onze showrooms. Hij is nu reeds configureerbaar en bestelbaar” stelt Edward Bauwens .

Vervangbestelwagen

Als geen ander beseffen de Volkswagen Van Centers ook dat immobiliteit gelijk staat aan omzetverlies. “Onze werkplaatsen zijn perfect ingericht en afgestemd op onderhoud en herstelling van lichte vrachtvoertuigen. Daardoor minimaliseren wij onze hersteltijden en zorgen wij ervoor dat u uw bestelwagen slechts heel kort moet missen. Wij stellen ook vervangwagens ter beschikking van Caddy tot Crafter. Bij grote vloten zorgen we ervoor dat zelfs de vervangvoertuigen zijn omgebouwd en ingericht volledig volgens de noden van onze klant”, stelt Edward Bauwens nog.

Financiering

De Volkswagen CV-adviseurs zijn uiteraard ook perfect op de hoogte van de verschil- lende vormen van financiering: verhuur op lange termijn, financiële leasing, financiële renting of de klassieke financiering. Samen kiest u de formule die het best bij u past. ■ (NV)

U kan in de regio Antwerpen – Mechelen terecht in één van volgende Volkswagen Van Centers:

  • AC Kontich – Groeningenlei 4 – 2550 Kontich
  • AC Puurs – De Buisseretlaan 51 – 2870 Breendonk
  • Rietje Kapellen – Antwerpsesteenweg 346 – 2950 Kapellen
  • Thuy Wommelgem – Herentalsebaan 495b – 2160 Wommelgem

Bel voor meer info naar het Volkswagen Commercial Vehicles team op 0472 04 17 55 of stuur een mail naar info@am-fleet.be.

Bekijk de socials