B-CLOSE: de juiste heftruck voor elke situatie

B-CLOSE, de grootste onafhankelijke onderneming in ons land actief in de verdeling en het onderhoud van heftrucks, biedt toestellen aan op maat van bedrijven en hun specifieke logistieke situatie.

B-CLOSE is exclusief verdeler van o.a. de duurzame Hyster heftrucks en exclusief vertegenwoordiger van Bulmor, Carer, en van de industriële trekkers en banden van Charlatte en Continental.

Hyster, Bulmor en Carer

Het bedrijf heeft meer dan 140 verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks, containerhandlers en trekkers van Hyster in het assortiment, aangevuld met o.a. zijladers van Bulmor, elektrische heftrucks van Carer, veegmachines en hoogwerkers.

Ombouwen tot AGV

B-CLOSE bouwt bestaande heftrucks en magazijntoestellen om tot AGV’s die met een druk op de knop ook als reguliere heftruck of magazijntoestel ingezet kunnen worden.

Heftrucks kopen, leasen of huren

De hef- en magazijntrucks kunnen aangekocht of geleaset worden en het is zelfs mogelijk om de machines te huren.

Nieuwe en tweedehands trucks

De refurbished hef- en magazijntrucks van B-CLOSE vormen een goed alternatief voor nieuwe toestellen. De gereviseerde trucks worden verkocht met garantie en CE-certificaat.

Heftruck technici

Met een serviceovereenkomst houdt B-CLOSE het rollend materiaal van bedrijven operationeel, maar ook zonder contract kan er een beroep gedaan worden op één van de 125 technici. Als een onderdeel ondanks de grote voorraad onderdelen en wisselstukken niet in stock is, wordt het binnen 24u geleverd door het Europees distributiecentrum van Hyster in Nijmegem.

B-CLOSE streeft ernaar zoveel mogelijk bedrijven in België een zo goed mogelijke service te verlenen.

www.b-close.be

Haachtensesteenweg 1459,
1130 Haren

info@b-close.be


B-CLOSE is de grootste onafhankelijke onderneming in ons land. Het bedrijf is actief in de verdeling en het onderhoud van heftrucks. Het biedt toestellen aan op maat van bedrijven en hun specifieke logistieke situatie.

Wilt u meer weten?

B-CLOSE

Bekijk de socials