Badboot wendt boeg naar vernieuwd en uniek B2B-concept

Met zijn unieke accommodatie en zijn hippe reputatie is de Badboot een leuk en origineel adres voor al uw bedrijfsevenementen, teambuildingsactiviteiten, seminaries, vergaderingen en feesten. De mogelijkheden die de Badboot biedt, worden vanaf half november eens zo uitgebreid door de samenwerking die de Badboot aangaat met het vlakbij gelegen CadX, dat beschikt over in- en outdoor beach sportterreinen, een lasergame arena, een beach terras, een sky-terras en een 800 m² grote evenementenhal. “We hebben de handen in elkaar geslagen en onder het motto Badboot + CadX = 3 is het B2B en B2C aanbod nu werkelijk onuitputtelijk”, stelt een enthousiaste Badboot uitbater Philip de Prest.

Op zichzelf is de Badboot met zijn 120 meter lengte een van de grootste drijvende evenementenplatformen ter wereld. Sinds de Badboot in augustus 2012 in het Antwerpse Kattendijkdok aanmeerde, vonden er dan ook al heel wat vaak spraakmakende evenementen en stijlvolle party's plaats. Door de samenwerking met CadX zijn er nu eens zoveel combinatiemogelijkheden.

Compleet aanbod

Philip de Prest: "Naar bedrijfsevents, teambuildingsactiviteiten, seminaries, vergaderingen en grote en kleine feesten,... biedt de samenwerking met CadX werkelijk ongekende mogelijkheden. We hebben samen al een aantal vaste combinatiemogelijkheden en arrangementen (zie kaders, red.) uitgewerkt, maar alles is natuurlijk bespreekbaar."

Accommodatie Badboot

De accommodatie van de Badboot bestaat naast het grote verwarmde openluchtzwembad uit een brasserie met een volledig uitgeruste keuken, een polyvalente zaal voor seminaries en bedrijfsfeesten en twee grote terrassen op het water. Ook zijn 'zusterschip', de Festina Lente kan, varend of niet-varend, ingezet worden bij feesten, seminaries, tentoonstellingen, productvoorstellingen,... Philip de Prest: "Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een huwelijksfeest het diner te houden op de Festina Lente en het dansfeest 's avonds op de Badboot." Voor anker aan het hippe Eilandje van Antwerpen bieden ook de toeristische attracties daar in de buurt leuke combinatiemogelijkheden voor events, met het MAS, het Red Starline museum, de Flandria boten, en binnen afzienbare tijd ook het prestigieuze nieuwe Havenhuis.


Accommodatie CadX

Op de beach terreinen van CadX kan er volleybal, soccer, tennis,... gespeeld worden en ook een partijtje lasershoot behoort tot de mogelijkheden. De wedstrijden kunnen achteraf verbaal nog eens opnieuw beleefd worden in de sfeervolle beach-bar of in de toffe sky-bar, met een mooi uitzicht over de stad. De ijsbaan die de Badboot in de winter steeds laat aanleggen, kan voortaan overdekt, in de evenementenhal van CadX. John Beyen: "Er komen gezellige kraampjes en barretjes rond de ijsbaan en een schaatsbeurt of partijtje curling kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lasershoot. Wanneer de ijsbaan in februari terug weg is, beschikken we over een evenementenplatform voor feesten of bijeenkomsten tot 1200 personen."

Aan het Steen baat Philip de Prest ook nog een fietsenverhuur uit, met honderd spiksplinternieuwe fietsen en streetsteppers. Een Antwerp by Bike of andere fietstocht behoort dus eveneens tot de teambuildingsmogelijkheden. (NV)

V-zit B.V.B.A., Badboot, Kattendijkdok Oostkaai 20, 2000 Antwerpen
T 0486 912 957 (John Beyen) - john@badboot.be
www.badboot.be