Bedrijven helpen meer kwalitatieve leads te generen is meestal het doel

BiZZ NiZZ Software timmert aan de weg. Het bedrijf helpt om de gewenste resultaten van haar klanten uit de online activiteiten te realiseren. En bij de meeste bedrijven komt dit neer op de wens om meer kwalitatieve leads te realiseren. Vandaar dat het bedrijf zich hierop heeft gespecialiseerd. Een van de recente realisaties is de online aanwezigheid van onafhankelijk leasing-makelaar Leaseline uit Antwerpen. We spraken met Maarten Bekkers, zaakvoerder van BiZZ NiZZ Software en Alain Vercammen, Managing Partner van Leaseline over hun succesvolle samenwerking.

Maarten Bekkers: “Potentiële klanten gaan tegenwoordig meestal via het internet op zoek naar mogelijke leveranciers. Het is daarom onbegrijpelijk waarom nog zo veel bedrijven hun website niet dusdanig bouwen en inrichten zodat ze goed gevonden worden door zoekmachines als Google. Daarnaast maken veel websites het voor de klant niet echt laagdrempelig om in contact te komen met het bedrijf. Daar ligt dus een enorme kans voor bedrijven die dit wel goed inrichten. En dit is exact wat wij voor onze klanten verzorgen via onze beproefde 6-stappen methode.”

 

Snel resultaat

Alain Vercammen: “Het klopt dat we, sinds onze nieuwe website in februari van dit jaar online ging, een aanzienlijke stijging zien in het aantal online leads en dat we sinsdien veel beter gevonden worden in de zoekmachines. We zien overigens de resultaten iedere maand verbeteren. We zijn al zeer verheugd met het feit dat we zo snel zeer goede resulaten zien en kijken er naar uit om het de komende periode nog verder te zien stijgen. Het is voor ons een zeer belangrijke strategie, immers zijn de jongeren van vandaag onze klanten van morgen en die moet je online aantrekken. Maar een website technisch en inhoudelijk optimaal neerzetten is een specialiteit. Vandaar dat wij beroep hebben gedaan op de expertise van BiZZ NiZZ Software. Het succes van ons bedrijf hangt sowieso af van betrouwbare, deskundige partners. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met BiZZ NiZZ Software, ze maken immers waar wat ze beloven.”

 

Zowel techniek als inhoud bepalen het succes van je website

Maarten Bekkers: “Om goed gevonden te worden in Google dien je er in de eerste plaats voor te zorgen dat je het Google zo gemakkelijk mogelijk maakt om de website te scannen. Vandaar dat de technische opbouw van de website van cruciaal belang is. Echter dient ook de inhoud zo optimaal mogelijk te zijn zodat Google de website goed kan opnemen in haar zoekresultaten bij trefwoorden waarop je goed gevonden wenst te worden. Het Google gemakkelijk maken werkt zeer goed. En dat doe je door zowel de techniek als inhoud zo optimaal mogelijk in te richten”

Alain Vercammen: “De meerwaarde van BiZZ NiZZ Software is dat zij ons ontzorgen op het gebied de online aanwezigheid. De techniek goed inrichten en het werken met de juiste inhoud via bijvoorbeeld relevante landingspagina’s levert al zeer goede resultaten op. Het beheersysteem van de site is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk. Daar is expertise voor nodig die BiZZ NiZZ Software ongetwijfeld bezit. Uiteindelijk gaan we bij onze beoordeling af op het resultaat, en dat is reeds na drie maanden heel bevredigend en een basis voor verdere evolutie en samenwerking.”

 

Over BiZZ NiZZ Software

Maarten Bekkers: “BiZZ NiZZ Software is een full-service software bedrijf. Wij leggen ons toe op het ontwikkelen van resultaatgerichte online oplossingen.

Wij bieden:

 

Alles wat we doen is gericht op het realiseren van de gewenste resultaten van onze klanten.”

 

Over Leaseline

Alain Vercammen: “Leaseline is een onafhankelijk leasing makelaar die zelfstandigen, kmo’s en vrije beroepen helpt om de meest optimale leasing constructie te vinden. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij onze cliënten de meest optimale oplossing bieden voor hun behoefte. Wij bieden zowel het hele scala van leasingformules aan als verhuur op lange termijn.”

Leaseline is actief in de volgende sectoren: