Bestel nu uw kalenders 2012

Van alle relatiegeschenken zijn kalenders nog altijd de meest gegeerde en de meest nuttige. Het is de enige gedrukte vorm van communicatie die een gans jaar meegaat. Kalenders blijven een heel krachtig en visueel sterk medium om te communiceren met klanten.

Sedert 1875 heeft Stockmans zich gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van kalenders. In oktober 2010 heeft drukkerij De Bie uit Duffel dit bedrijf overgenomen en gebundeld in een nieuwe fusievennootschap Stockmans Kalenders bvba, die geleid wordt door Bruno Devos.

Bruno Devos: “Stockmans Kalenders is een begrip in gespecialiseerde kalenderprojecten en grafische producten met wire-bind. Het kwalitatief imago wordt door het samengaan met drukkerij De Bie uit Duffel, nog versterkt. Wie zijn klanten, vrienden en relaties een kalender bezorgt, communiceert in 2012 gedurende 366 dagen met zijn klanten.”

Over welk soort kalenders spreken we dan?

Bruno Devos: “Alle soorten kalenders kunnen door ons gemaakt worden. De klassieke 3- of 4-maandkalenders worden nog altijd het meest gevraagd. Maar er zijn ook fotokalenders op maat, staankalenders, 1 maand muurkalenders, pin-ups, jaarplanners, agenda’s of bureauonderleggers bijvoorbeeld. Voor iedereen kunnen wij een eigen model van kalender op maat ontwikkelen. De drang om de klanten nog meer persoonlijker aan te spreken via kalenders, was nooit zo groot. Wij kunnen zorgen voor het ontwerp, op basis van fotomateriaal dat de klant ons bezorgt of met eigen illustratiemateriaal. We kunnen ook kalenders personaliseren zodat je elke klant een persoonlijke kalender bezorgt. Naast de kalender op zich, bieden wij u ook de mogelijkheid om de ganse administratie en orderprocessing van uw kalender- en eindejaarsproject te automatiseren.”

Vanaf hoeveel exemplaren kan je een kalender voor een bedrijf maken?

Bruno Devos
: “We zijn hierin zeer soepel. Het kan reeds vanaf 50 exemplaren. Je bent zelfs niet verplicht van een kalenderjaar te nemen, er kan voor om ’t even welke periode gekozen worden. De klant heeft volledige inspraak, ook van het lettertype, de vormgeving, de illustraties. Kalenders maken was nog nooit zo makkelijk.”

Via de website kan iedereen zelf kiezen welk soort kalenders voor hem of haar het meest geschikt zijn.