Betrouwbare verbindingen zonder verrassingen met Phone2bizz

Beter telefoonverbindingen en tegelijk kosten besparen. Daar zorgt Phone2bizz voor. Uw lokale PBX-telefooncentrale en traditionele telefoonlijnen worden vervangen door VoIP. Telefonie wordt hierdoor mogelijk op datanetwerken in de cloud en geeft de mogelijkheid om spraak en data samen te voegen.

Zaakvoerder van Phone2bizz, Rudy Van Avermaet, benadrukt dat zij een onafhankelijke provider zijn. “Wij komen ter plaatse met een demoset met enkele toestellen. Zo kunnen we meteen alles uittesten en kunnen we de concrete behoeften qua telefonie noteren. Daarna zorgen wij er voor dat alles binnen de kortst mogelijk tijd wordt geïnstalleerd. Alles speelt zich af in de de cloud. Simpel en snel.”

Geen verrassingen, de verbindingen werken altijd. In de vaste maandprijs is het onderhoud inbegrepen. “Je betaalt enkel wat je verbruikt. Daardoor verliezen wij ook geen klanten. Of het nu gaat om 3 toestellen of 300, wij zorgen altijd voor de goedkoopste tarieven. Phone2bizz is immers volledig onafhankelijk van elke internetprovider.” Extra info: www.bizz2bizz.be/phone2bizz

Wilt u meer weten?

AllesCloud