Bowling Stones: ideaal voor teambuildings en bedrijfsevents

Evy en Nicky zijn de nieuwe, sympathieke uitbaters van de hippe en loungy Bowling Stones op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze hebben hun sporen verdiend in de wereld van teambuildings en bedrijfsevents en stellen Bowling Stones Antwerpen hiervoor ter beschikking.

18 hypermoderne bowlingbanen

De locatie is een strike op zich. Met 18 hypermoderne bowlingbanen voelen zelfs de grootste trendsetters zich thuis in de hippe, loungy sfeer van Bowling Stones Antwerpen.

Nicky: “Bowling is een activiteit voor jong en oud, sportief en minder sportief. Komt u teambuilden bij Bowling Stones Antwerpen dan moet u zelf maar voor 1 ding zorgen: een team! De rest wordt door ons geregeld. Teambuilding is meer dan de bowlingcompetitie, het is ook samen genieten van een lekkere, ontspannen dag. We bieden eten en bowling formules aan vanaf 30 € per persoon.”

Bedrijfsevents, familiedagen, …

Met zijn groot zonneterras en ruime parking voor de deur biedt Bowling Stones Antwerpen ook interessante mogelijkheden voor bedrijfsevents, familiedagen, recepties, vergaderingen met een leuke twist,… U kan de locatie ook volledig exclusief afhuren. Bowling Stones Antwerpen is uitgerust met grote projectieschermen en beamers, waarop uw logo, bedrijfsfilm, presentatie,… kunnen vertoond worden. De verlichting kan aangepast worden naar uw bedrijfskleur. Er is een DJ-booth zodat er ook een dansfeestje kan gekoppeld worden aan uw event. Evy en Nicky zorgen indien gewenst ook voor extra animatie (casinotafels, rodeostier, springkasteel,...). Samen met u werken ze een bedrijfsevent op maat uit.

Evy: “Samen met uw genodigden wordt u bijvoorbeeld verwelkomd met een aperitiefje, waarna u enkele partijtjes gaat bowlen. Tijdens het bowlen serveren we verzorgde warme hapjes. Na de strikes en spares gaat u aan tafel voor een steengrill of voor onze ‘pasta strike’. We kunnen dit laten voorafgaan door een voorgerecht, en afsluiten kan met een lekker dessertje.” Op de grote schermen tonen Evy en Nicky indien gewenst ook grote sportwedstrijden. Die kunnen een extra troef zijn voor uw event.

Disco bowling

Op zaterdagavond is het disco bowling. De DJ zorgt dan voor trendy dansmuziek. Elke laatste zaterdag van de maand is het jeneverbowling. Elke strike is dan een shotje jenever waard.

Ideaal gelegen aan de autostrade

Bowling Stones is goed gelegen, vlakbij de afrit van de autostrade en voor de deur stopt er openbaar vervoer. Bowling Stones is 7/7 open.    (NV)

Adres:
Bowling Stones Antwerpen
Noorderlaan 104a, 2030 Antwerpen
T 03 541 13 13, F 03 541 06 65
antwerpen@bowlingstones.be
https://www.bowlingstones.be