Candor verovert Antwerpse vastgoedmarkt met Initium

De afgelopen jaren bouwde Candor een reputatie uit als toonaangevende ontwikkelaar van beleggingsvastgoed op de Brusselse markt. Met Initium is Candor goed op weg hetzelfde klaar te spelen op de Antwerpse vastgoedmarkt. Henri Accou, Sales Manager bij Candor, is hij verantwoordelijk voor de commercialisatie van het project.

Initium: unieke appartementen en aparthotel in Antwerpen

Henri Accou: “Met Initium zetten we 30 jaar ervaring met de ontwikkeling van beheerd beleggingsvastgoed in op een nieuwe locatie. We houden hierbij vast aan de filosofie die in Brussel al jaren succesvol is. We zoeken naar een perfecte locatie in de stad en ontwerpen een project volledig op maat van de omgeving. Dat concept wordt dan tot in de puntjes uitgewerkt. We zetten in op nauwgezette begeleiding van ons cliënteel en op een uitstekend beheer van ons vastgoed door onze verhuurdienst Belgium Business Flats. Onze klanten zijn dus altijd zeker van een zorgeloze investering die bij hen past.”

Initium op Antwerpse vastgoedmarkt

Candor realiseert zo’n project nu voor het eerst buiten Brussel. Antwerpen is het decor van een groeiende internationale economie die draait rond de grootste haven van ons land.

Henri Accou: “Antwerpen staat op de derde plaats van meest geliefde Europese expatsteden. De haven trekt steeds meer internationale professionals aan, dus de nood aan verblijfsmogelijkheden voor korte en middellange termijn is hoog. Vooral voor die laatste is het aanbod in Antwerpen nog klein. Met Initium willen we die aan vraag tegemoet komen. Het project is gunstig gelegen op de Plantin-Moretuslei, perfect voor zowel de investeerder als de eindgebruiker.”

Beleggingsvastgoed

Uit de verkoopcijfers blijkt dat de appartementen en het aparthotel goed verkopen. Investeerders kunnen voorlopig nog een kans grijpen, maar snel zijn is de boodschap! In de residentie zijn er al mogelijkheden vanaf 159.599,-.

https://www.candor.be/nl-be/initium

Jules Bordetlaan 160,
1140 Evere

info@candor.be

Bekijk de socials