Cars4Publicity, Goedkoper leasen terwijl uw bedrijf prominent in beeld komt

In zee gaan met Cars4Publicity is jaarlijks een flink pak goedkoper dan een bedrijfswagen leasen en daar dan zelf uw reclameboodschap op laten aanbrengen. Een deel van de kostprijs bestaat dan immers uit een 100% aftrekbare advertentiekost. Heeft u geen bedrijfswagen(s) nodig, dan kan u via Cars4Pub aan interessante voorwaarden wagens met uw reclameboodschap laten besturen door chauffeurs geselecteerd door Cars4Pub of door chauffeurs die u zelf aanbrengt, een of meerdere medewerkers bijvoorbeeld. Zo creëert u een win-winsituatie: uw medewerker(s) beschikken aan interessante financiële voorwaarden over een nieuwe auto, terwijl uw bedrijfsboodschap prominent in het straatbeeld komt.

Cars4Publicity is het project van Stijn Blanckaert, Guido Schouteet en Bart Vanham, die hiervoor samenwerken met Athlon Car Lease, een van de grootste leasemaatschappijen van ons land die ook aandeelhouder is van Cars4Publicity.

Stijn Blanckaert: “Dat wagens een doeltreffend reclamemedium met een grote impact zijn, hoeft geen betoog. Bij Cars4Publicity kan u deze vorm van publiciteit combineren met een leasewagen waardoor u jaarlijks zo’n 2000 euro uitspaart ten opzichte van een gewone leasewagen die u vervolgens zelf zou bestickeren. De maandelijkse kost bestaat immers deels uit de advertentiekost, die voor 100% aftrekbaar is en waarop de B.T.W. 100% recupereerbaar is.”

Zelf chauffeurs aanbrengen

Heeft u momenteel geen nieuwe bedrijfswagen(s) nodig, maar wil u toch uw rijdende reclameboodschap in het straatbeeld, dan kan u bij Cars4Publicity ook zelf geïnteresseerde chauffeurs aanbrengen.

Guido Schouteet: “Werknemers bijvoorbeeld, die niet meteen in aanmerking komen voor een firmawagen kunnen op deze manier aan voordelige financiële voorwaarden over een mooie auto beschikken, terwijl uw bedrijfsboodschap prominent te zien is. De werknemer sluit zelf een contract af met Athlon Car Lease. Er moet ook geen rekening worden gehouden met het aspect ‘voordeel alle aard’.

Uw reclameboodschap of bedrijfsnaam in het straatbeeld brengen zonder eigen chauffeur kan ook. Cars4Publicity beschikt over een groot bestand van meer dan duizend bestuurders, die wat graag aan zeer voordelige voorwaarden een auto leasen en uw publiciteit er zonder probleem bijnemen.

Stijn Blanckaert: “Deze chauffeurs hebben zich aangemeld via onze website ikrijslim.be. We selecteren hen volgens de doelgroep en de regio die u wil bereiken. We staan ervoor garant dat ze er een correcte rijstijl op nahouden. Hun rijgedrag wordt constant gemonitord maar de privacy wetgeving wordt hierbij volledig gerespecteerd. Wie zich niet houdt aan de verkeersregels dient zijn wagen terug in te leveren. Onze bestuurders engageren zich ook om met een propere auto rond te rijden. De beste chauffeurs worden elke maand beloond met een car wash voucher. We kunnen dan ook rekenen op toegewijde chauffeurs die via ikrijslim.be tot 60% minder betalen voor hun auto dan wanneer ze er zelf een zouden leasen.”

Cars4Publicity heeft onlangs door een onafhankelijk onderzoeksbureau een studie laten uitvoeren met meer dan 1200 individuele interviews.

Guido Schouteet: “We vroegen de mensen of ze een van de auto’s van onze klant, verzekeringsmaatschappij Allianz, hadden zien rijden en of ze wisten wat Allianz deed. Bij de mensen die de wagen gezien hadden, was de kennis van Allianz vier keer hoger dan bij diegenen die de bestickerde wagen niet gezien hadden.” (NV)