Core2Ratio biedt ook innerlijke coaching

Coaching heeft niet alleen met bedrijfsstructuren te maken. De groeidynamiek van een onderneming wordt minstens evenveel bepaald door de inzet van de werknemers. En daar loopt het vandaag ook geregeld fout. Flexibele werktijden, part-time jobs en gedwongen herstructureringen vergen heel veel van de personeelsleden. Wanneer het dan ook nog eens moeilijk zit in de privé-sfeer, zijn burnouts vaak niet veraf.

“Als nieuwjaarswens wens ik, dat de samenwerking met Sandra Heirbaut, binnen het nieuw gepositioneerde consultancybedrijf Core2Ratio, een frisse bries door de bedrijfswereld mag laten waaien ”, zegt Eric Van Dorst. “Verleden jaar richtte ik X-Structura op waarmee ik in opdracht van kmo’s en zelfstandigen bedrijfsanalyses maakte van de werking van de bedrijven. Daarbij heb ik geregeld moeten vaststellen dat de noodzaak om het bedrijf te herstructureren niet altijd op de werkvloer lag maar ook in de privé-sfeer van de werknemers. Ook thuis zitten er bottlenecks die het goed functioneren van de activiteiten kunnen blokkeren.”

Vandaar de keuze om de samenwerking aan te gaan met Sandra Heirbaut en X-Structura om te bouwen tot Core2Ratio. Waarmee ook aangeduid wordt, dat het consultancybedrijf voortaan op twee pijlers gebouwd is. "Core" staat immers voor alles wat het innerlijke is: Intuïtie, gevoelens, mensen, ... Waar Sandra Heirbaut met hart en ziel over waakt. "Ratio" tekent voor strategie, missie, visie. De kern van het vroegere X-Structura. “Of hoe we op die manier yin en yang, het mannelijke en het vrouwelijke combineren”, zegt Sandra Heirbaut. “Waardoor we tot het perfecte evenwicht komen in de doorlichting van onze klanten.” (MB)