Crowne Plaza Antwerpen: Welcome-in-t-Stad met topcomfort

Het Antwerpse Crowne Plaza herbergt de meeste kamers van alle Antwerpse hotels. Onder het motto 'Welcome in 't Stad' trekt dit recent vernieuwde hotel zowel regionale, nationale als internationale zakenmensen aan. "Die krijgen hier een mini-versie van de Scheldestad voorgeschoteld, maar dan wel één zonder verkeersproblemen of zorgen om een parkeerplaats te bemachtigen", vertellen general manager Hans Wils en director of sales Vincent Jacobs ons in één van de gemoedelijke 'babbel-Board rooms'.

Qua ligging is het Crowne Plaza in Antwerpen een absolute parel. Vlakbij het stadcentrum, prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer en bovendien slechts op een klein half uur van onze nationale luchthaven. Wanneer we de lobby van het hotel betreden, worden we kunstzinnig toegezwaaid door enkele tientallen handen. Een lichaamsdeel met een belangrijke historische betekenis in deze stad (cfr. legende Brabo en Antigoon). Maar hier ook met een sterke symboolwaarde die elke hotelgast verwelkomt in zijn 'tweede thuis'.

Crowne Plaza creëert die huiskamersfeer o.a. met AnnA-Living & Bar, een informele ontmoetingsruimte voor efficiënt-zakelijke afspraken, waar gasten zich kunnen ontspannen, lekker eten of gewoon genieten van een heerlijk glas van brouwerij De Koninck. "AnnA-Living & Bar bevindt zich doelbewust onmiddellijk links wanneer je het hotel betreedt. Ze refereert namelijk aan de Antwerpse Linkeroever, dé plaats waar menig Antwerpenaar zowel vroeger als vandaag terecht kan voor zijn portie vertier aan het Sint-Annastrand. Geen Linker- zonder Rechteroever en dat is bij ons niet anders. Rechts van de ingang situeert zich de bedrijvigheid met diverse meetingzalen, die op hun beurt verwijzen naar het hart van Antwerpen met zijn haven en dokken", klinkt het.

Unieke persoonlijke benadering

Een zakenhotel dat m.a.w. de stad Antwerpen naar zich toe trok. "De zakenreiziger die geen tijd heeft om het stadscentrum te bezoeken, proeft zo toch de bijzondere sfeer van deze stad. D.m.v. authentieke storytelling tonen we waar we voor staan; professionele en efficiënte gastvrijheid mét een thuisgevoel. Die garanderen we zeker ook door onze unieke persoonlijke benadering."

Maar ook facilitair beleefde het Crowne Plaza een regelrechte metamorfose de voorbije jaren. "Vanaf 2009 richtten we dit hotel compleet anders in, waarbij we de structuur en indeling van de begane grond volledig hertekenden met veel aandacht voor lichtinval en een interieur met een 'urban-chic' stijl. Tegelijk investeerden we jaarlijks hoge bedragen in de creatie van een nieuw concept met een hoogstaande vergaderaccomodatie."Alle hotelkamers zijn volledig vernieuwd, we bieden een sterk verbeterd, erg stabiel en betrouwbaar WIFI-netwerk aan en de uitgebreide wellnessfaciliteiten beschikken over een 'infinity-pool'. Verder onderscheiden we ons ook met een vorm van milieuvriendelijk ondernemen en installeerden als eerste hotel in 't Stad laadpunten voor elektrische wagens.

Vandaag bieden we een volledig pakket van vergaderaccommodatie aan voor elke wens of behoefte op vlak van:

Het businessvriendelijk DNA loopt als een rode draad doorheen de verdiepingen van dit hotel en de jovialiteit van haar medewerkers. "Ieder teamlid doet z'n uiterste best om elke meeting succesvol te laten verlopen". En dit opnieuw in die gemoedelijke sfeer dankzij de horizontale, informele personeelsstructuur waar we trots op zijn! Een aanpak die resulteert in een erg ontspannen bedrijfscultuur."

Interactieve feedback

Maar dat gemoedelijke karakter belet niet dat Crowne Plaza kort op de bal speelt. "We stellen ons zo interactief mogelijk op en nodigen de gasten uit om hun feedback en opmerkingen reeds te formuleren tijdens hun verblijf. Wanneer er zich bijv. een probleem met de airconditioning manifesteert, willen we dat meteen oplossen. Want een hotelgast heeft er natuurlijk geen boodschap aan als dit pas na zijn vertrek gebeurt. Daarnaast bieden we onze klanten hetzelfde comfort als thuis aan: het streamen van muziek en films, snel en gebruiksvriendelijk internet,... Want we willen hen verzorgen alsof het onze eigen familie is."

Meer info: www.cpantwerpen.be