Cuisine Catering breidt uit met multifunctionele ontvangstruimte

Vanaf 1 november a.s. brengt cateraar Bram Gers van Cuisine Catering zijn professionele productiekeuken over naar het bedrijvencentrum aan Parklaan in Turnhout. Hij opent er tegelijkertijd een multifunctionele ontvangstruimte met plaats voor 40 (zittend) tot 80 (staand) personen.


Multifunctioneel

Met de nieuwe locatie wil Cuisine Catering zijn zichtbaarheid verder verbeteren en zich ook meer gaan richten tot bedrijven. “Bij het inrichten van de ontvangstruimte hebben we gebruik gemaakt van recuperatiematerialen, zodat het geheel een eigentijdse, strakke en industriële uitstraling kreeg en bovendien multifunctioneel kan ingezet worden. De witte muur kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij het tonen van onder meer PowerPointpresentaties of filmpjes”, vertelt cateraar Bram Gers. “De ontvangstruimte biedt zo tal van mogelijkheden voor bedrijfsevents, pers- en productvoorstellingen, vergaderingen, degustaties, feestjes enzovoort. Bedoeling is dat het op termijn een ontmoetingsplaats wordt voor ondernemers. Daarnaast is de keuken ook halfopen, zodat mensen met eigen ogen de professionaliteit van ons team kunnen bewonderen.”

 

Preferentiële partners

Cuisine Catering staat niet alleen in voor een verzorgde catering en topbediening, maar voor het totaalconcept, met aandacht voor het geluid, licht en decor. Zo verzorgde de traiteurdienst onlangs nog een feest voor een aardappelproducent. Bram Gers creëerde enkele originele aardappelrecepten en de feesthal werd aangepast gedecoreerd met aardappelbakken en er werd zelfs een tractor binnengereden.

Daarnaast werkt de traiteurdienst ook met preferentiële partners. “Wij organiseren niet enkel events op onze eigen locatie, maar werken ook samen met onder meer het Kasteel de Renesse in Oostmalle en een aantal privé-partners, waaronder een autogarage en een boerderij. Uiteraard is het ook mogelijk een event te organiseren op een accommodatie naar keuze. Voor evenementen groot of klein, bent u bij ons aan het juiste adres.”

 

Origineel concept op maat

Met Cuisine Catering haalt u een enthousiaste, ambitieuze en zeer creatieve dynamiek in huis. Bram Gers volgde een opleiding aan de hotelschool van Koksijde en trok daarna naar het buitenland om er ervaring op te doen in tophotels en -restaurants in Frankrijk en Zwitserland, waaronder hotel Martinez in Cannes. Terug in ons land werkte hij in een gastronomisch restaurant in het Brusselse. Sinds 2013 heeft Bram Gers zijn eigen zaak, Cuisine Catering.

“Wat Cuisine Catering mij zo boeiend maakt, is dat elke dag er anders uitziet. Als cateraar kan je heel wat creativiteit aan de dag leggen, niet alleen in de hapjes en gerechten, maar vaak ook in de omkadering” vertelt Bram Gers. “Ik krijg heel veel energie door naar mijn klanten te luisteren en om vervolgens in te spelen op hun wensen. Cuisine Catering heeft geen vaste, voorgekauwde cateringformules. We beginnen telkens van een leeg blad en werken een concept op maat uit. Originaliteit is één van de speerpunten van Cuisine Catering, maar ook aan kwaliteit en betrouwbaarheid hecht ik veel belang. De gastronomie moet steeds primeren”, concludeert Bram Gers.

Cuisine Catering kan je vanaf 1 november terugvinden aan Parklaan 22, 2300 te Turnhout. De nieuwe locatie is eenvoudig bereikbaar naast de Turnhoutse Ring en beschikt over een grote, gratis parking.