Bereikbaarheid en een unieke omgeving: pijlers in het succesverhaal van De Koolputten

De Koolputten is al 5 jaar lang aan een mooi parcours bezig. De prachtige, veelzijdige en moderne zalen en infrastructuur maken van de site in het Waasland een populaire locatie voor bedrijven die zoeken naar een plek voor hun business events. Ook de gastronomische keuken oogst alleen maar lof. Maar daarnaast maakt ook de combinatie van bereikbaarheid én een unieke omgeving deel uit van de succesformule. 

Veel troeven in handen

“Bij de Koolputten bouwen we al vijf jaar aan een goede reputatie als een locatie waarin stijlvolle business events, expo’s, lekker tafelen en heerlijk overnachten hand in hand gaan”, vertelt zaakvoerder Peter Serneels.

“We hebben heel wat troeven in handen: een prachtige, historische en hypermodern site, gastronomische keuken, luxueuze B & B en alle voorzieningen die nodig zijn om efficiënt te werken of vergaderen.” 

Centraal en vlot bereikbaar

Met deze unieke combinatie trekt De Koolputten klanten uit binnen- en buitenland aan. 

“Voor Nederlandse bedrijven op de Belgische markt is De Koolputten een centrale locatie.  Ook de interesse vanuit het zuiden neemt toe. Zo ontvingen we bijvoorbeeld gasten uit Luxemburg.

We zijn perfect gelegen én goed bereikbaar: vlakbij Antwerpen, Gent en Brussel, op twee minuten van de snelweg E17. Bij ons geen lange files of  zoektochten naar te dure parkings. Wél een vlotte rit en honderd plaatsen waar je je wagen veilig kan achterlaten.”  

Meerdaagse teambuildings en incentives

Daarom kloppen bedrijven steeds vaker bij De Koolputten aan voor meerdaagse business events, vertelt Peter. 

“Centraal, bereikbaar en te midden van de natuur biedt De Koolputten een unieke setting om een team samen te brengen en in alle rust samen te werken. Na de werkdag biedt onze gastronomische keuken pure verwennerij. Bovendien kunnen kleine teams hier ook overnachten en bij een heerlijk ontbijt de activiteiten van de vorige en de nieuwe dag overlopen.

Daarnaast kunnen onze gasten ook leuke en verbindende activiteiten op en rond onze site doen. Genieten van cultuur en gastronomie staan daarbij centraal. Bedrijven die hun teambuilding door ons laten organiseren, kiezen vaak voor een bezoek aan een lokale brouwerij mét tasting. Op onze site organiseren we ook culinaire workshops. Ook mooie fietstochten en wandelingen, gekoppeld aan lekker eten en drinken zijn in trek.” 

De Koolputten, Koolputten 2 - 9250 Waasmunster - peter.serneels@dekoolputten.be,  (+32)052506060 - www.dekoolputten.be

Wilt u meer weten?

De Koolputten

Bekijk de socials