De traiteur komt naar het bedrijf

Als traiteur kan hij makkelijk feesten voor zelfs 300 man aan. In de afgelopen jaren heeft Scott De Schepper zich daarom toegespitst op de grote bedrijven. Electrabel, Tabaknatie, Borealis, De Backer, Lubrisol. Dit neemt niet weg dat de traiteurzaak uit Kallo ook meer intieme tafels verzorgt. Tijdens een vergadering bij de klanten op de bedrijven zelf. Of gewoon ook in de Secrétaire, de zaak op het Gemeenteplein.

Scott De Schepper gaat voluit. De jonge kok (32) uit het Waasland heeft verscheidene jaren in bekende restaurants gewerkt maar bouwt sinds enkele tijd aan zijn eigen traiteurzaak in Kallo. Hij verzorgde de tafels tijdens huwelijksfeesten, verjaarsdagsparties, communiefeesten. In het contact met de vele ondernemingen uit de brede omgeving onderkende hij evenwel een sterke dynamiek om meer te investeren in de organisatie van bedrijfsevenementen.

De Wase traiteurszaak biedt in dit opzicht een totaalpakket aan. Het gaat niet alleen om de uitstekende maaltijden maar ook om de toelevering van de eetserviezen, tafels en stoelen, tenten, groene sierplanten enz. “De klanten krijgen daarbij het voordeel dat ze via onze zaak alles kunnen regelen met slechts één contactpersoon,” zegt Scott.

Uiteraard verwacht je van een chefkok vooral een smakelijke originaliteit in zijn menu’s. Scott garandeert dat. Door ondermeer goed te luisteren naar wat de klanten vragen. En door heel gezonde seizoensgebonden borden op tafel te zetten. “Maar het komt er ook op aan om van een maaltijd een verzorgd geheel te maken,” zegt Scott.