De Transport & Logistics beurs is een must visit voor iedereen in de sector

Al sinds 1991 is Easyfairs drijvende kracht achter één van de grootste beurzen van ons land; de Transport & Logistics beurs. Met ruim 10.000 bezoekers en 300 exposanten op de afgelopen editie in de Antwerp Expo, met de laatste innovaties en als ontmoetingsplek bij uitstek, is de Transport & Logistics beurs dé nationale referentie op het gebied van transport en logistiek. Group Event Director Nadine Francus heeft dan ook maar één advies aan eenieder die ook maar iets met de sector te maken heeft; “Zorg dat u erbij bent!”

Transport & Logistics + Logistics & Distribution: complementaire beurzen in groei

Naast de Transport & Logistics beurs, welke tweejaarlijks in Antwerpen en Luik plaatsvinden, is Easyfairs ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Logistics & Distribution beurs in Brussel. “De Transport & Logistics beurs richt zich op primair transport en warehousing. Het transport aanbod is hier multimodaal, er wordt aandacht besteed aan verschillende alternatieven op vervoer over de weg zoals via de lucht, over het water of per spoor. We volgen de trends en innovaties binnen de sector op de voet en dat wordt weerspiegeld op de beursvloer onder andere door de aanwezigheid van nieuwe spelers op de markt.” Vertelt Nadine Francus. “Op de Logistics & Distibution beurs ligt de focus vooral op logistiek en secundair transport naar retail en de eindconsument. Doordat e-commerce in België nog volop in de lift zit, is er nog veel groeipotentieel voor deze beurs.”

 

Totaalbeleving

Een belangrijk doel van de beurzen is het samenbrengen van alle partijen uit de transport en logistieke sector en daarnaast het bieden van een totaalbeleving voor zowel bezoekers als exposanten. “Op de beurs is alle informatie omtrent transport en logistiek te vinden, er is sprake van een totaal en multimodaal aanbod en bezoekers krijgen een goed overzicht van de volledige logistieke keten,” vertelt Nadine Francus. “Daarnaast dient de beurs om inspiratie op te doen, de laatste trends en innovaties op de markt te ontdekken. Het educatieve aspect krijgt dan ook een belangrijke plaats in ons content programma met conferenties rond actuele thema’s. Daarnaast zijn er verschillende paviljoenen, specifieke zones, demo’s en routes op de beursvloer die de bezoeker een unieke beleving bezorgen. De Nacht van Transport & Logistics, de Trends Gazellen award uitreiking en de live studio van TransportMedia zorgen voor ultieme netwerkmomenten. Het netwerken met relaties, klanten en leveranciers, maar vooral ook het ontmoeten van nieuwe klanten neemt een centrale plaats in tijdens de beurs.”

Wilt u een plaats op de beursvloer reserveren, neem dan contact op met Easyfairs,

Véronique Lietaer.

Tel: +32 3 280 53 61

www.transport-logistics.be

www.transport-logistics-liege.be

www.logistics-distribution.be