De Wok van Antwerpen breidt uit

Het aanbod aan producten is reeds indrukwekkend te noemen. Er zijn verschillende soorten verse vis, vlees en groenten welke door de chefs worden klaargemaakt in de wok met een te kiezen saus, op de teppanyaki plaat of op de barbecue. Daarnaast is er keuze uit verschillende soepen, een uitgebreid koud buffet, een warm buffet en een selectie van desserten, roomijs en vers fruit. “We gaan ons aanbod nog uitbreiden naar meer wereldkeuken”, vertelt Hai Fong Hu, mede-eigenaar Wok van Antwerpen. “Zo komen er bijvoorbeeld pasta’s bij, wordt het koud buffet uitgebreid en zal er patisserie en een chocoladefontein aan de keuze van desserten worden toegevoegd. Er komt ook een slushpuppy machine. Daarnaast krijgt een deel van het restaurant een volledig nieuwe inrichting. Het concept blijft hetzelfde; u kunt hier drie uur lang onbeperkt eten en drinken aan dezelfde vaste prijs. We blijven ook dezelfde kwaliteit leveren.”

De Wok van Antwerpen beschikt ook over aparte zalen welke geschikt zijn voor recepties en feesten maar zeker ook voor bedrijfsevenementen, vergaderingen en bedrijfsuitjes. “Er is de mogelijkheid om presentaties te geven met behulp van een scherm en projector en er is een geluidsinstallatie beschikbaar. Voor trouwfeesten en recepties is het mogelijk om zelf de aankleding van de zaal te verzorgen. We hebben daarnaast een aparte rookruimte en kinderspeelruimte.”. Enkele keren per jaar worden er evenementen georganiseerd in het restaurant waarvoor gereserveerd kan worden. “We hebben een breed assortiment aan evenementen die in het restaurant plaatsvinden, zo is er een Oosterse spektakelavond, een casino avond of een moorddiner. Het is voor klanten ook mogelijk om tijdens een feest of bedrijfsevenement zelf het entertainment te verzorgen.”

Uniek is de grootte en de ligging van het restaurant. “Wij hebben plaats voor maximaal 600 personen in ons restaurant inclusief de aparte zaal met een capaciteit van 200 personen. Daarnaast hebben wij een heel centrale ligging vlakbij het Centraal Station van Antwerpen. U kunt, ondanks dat we in het centrum van Antwerpen gelegen zijn, gemakkelijk parkeren in onze privéparking met 50 plaatsen achter het restaurant. Kortom, ideaal als accommodatie voor een geslaagd bedrijfsevenement”, concludeert Hai Fong Hu. (MRB)