De zes belangrijkste redenen om een coach te consulteren

Iedereen kan vroeg of laat een duwtje in de rug gebruiken, iemand die samen met jou even op pad gaat om de weg te wijzen. De zes belangrijkste redenen waarom mensen een coach consulteren zijn ‘persoonlijke groei’, ‘communicatie’, ‘meer balans in het leven brengen’, ‘knopen doorhakken’, ‘een carrièreswitch begeleiden’ en ‘werken in team’.

1. Persoonlijke groei

Waar wil je naartoe in het leven? Waar loop je tegenaan? Qlickcoaching begeleidt je bij het verwerven van nieuwe inzichten en positieve gedachten om met vertrouwen de volgende stappen in je leven te kunnen nemen.

2. Communicatie

Hoe kan je mooi en zuiver communiceren met je partner, je familie, je collega’s, je vrienden? Zuiver communiceren zodat je boodschap juist overkomt en beter begrepen wordt kan je leren.

3. Leven in balans

Hoe hou je je privé- en beroepsleven mooi in balans zonder je te vergalopperen?

In een coachingtraject leer je om bewust om te gaan met je tijd en besef je wat je energie geeft en wat energie vreet.

4. Knopen doorhakken?

Ben je bij belangrijke beslissingen in je leven een eeuwige twijfelaar of ga je soms te snel te werk? Een coach kan je begeleiden om weldoordacht belangrijke beslissingen te nemen.

5. Carrièreswitch

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Denk je eraan een andere wending te geven aan je carrière? Kan je nog echt jezelf zijn binnen de bedrijfscontext? Qlickcoaching gaat samen met jou op zoek naar je authentieke ik en begeleidt je in je veranderingsproces.

6. Werken in team

Hoe kan je de krachten van je werknemers bundelen? Hoe kan je vanuit je eigen kracht optimaal samenwerken? Chantal en Anneliese begeleiden je op maat van je bedrijf en combineren het coachen van jezelf als bedrijfsleider met groepstrainingen voor je medewerkers.

 

Anneliese en Chantal: “Als coaches vertrekken we van het nu-moment en richten we ons op de toekomst. In een traject van vijf tot zes sessies gaan we samen op pad.”