DelReY,…… voor de zoete omkadering van uw bedrijfsevent

De heerlijkheden van de gerenommeerde chocolaterie en patisserie DelReY kan u niet alleen degusteren in de Chocolate Lounge of aankopen in de mooie winkel in de Antwerpse Appelmansstraat, u kan er ook mee uitpakken op uw bedrijfsevent of –feest. Een dessertenbuffet, een grote etagetaart, eigentijdse macaronskegels, een mooi gedresseerd bordje met een assortiment zoetigheden, een ijstaart,… alles wordt onberispelijk afgewerkt en vormt een culinair hoogtepunt op uw evenement. “We werken op maat van de klant. Alles is bespreekbaar”, stelt chocolatier en patissier Bernard Proot.

De geschiedenis van de chocolaterie gaat terug tot in 1949 wanneer Adèle Raymaekers aan de Appelmansstraat 5 DelReY opricht, wat ‘van de koning’ betekent. Dat ‘koninklijk genot’ voeren huidige zaakvoerders Bernard Proot en zijn echtgenote Anne Seutin sinds 1983 nog steeds hoog in het vaandel. DelReY is lid van ‘Relais Desserts’, een professionele organisatie van slechts een honderdtal gerenommeerde patissiers en chocolatiers, die de top van de wereld vormen.

 

DelReY telt vandaag een dertigtal werknemers, waaronder Jan, Stéphanie en Julie, drie van de vier kinderen van Bernard en Anne. DelReY heeft twee vestigingen in Japan.

Ambachtelijke bereiding in eigen atelier

Alles wordt bij DelReY op ambachtelijke wijze bereid in het eigen atelier in de Appelmansstraat.

Bernard Proot: “Elke maand creëren we een taart van de maand en we spelen voortdurend in op de actualiteit. Kinderen vinden het fantastisch wanneer ze mogen smullen van een taart in de vorm van een figuur uit Frozen of een Minion.”

DelReY creëert ook spectaculaire figuren, gebouwen,… in chocolade. Uw genodigden zullen daar gegarandeerd nog lang over spreken. (NV)