Diostyle: When fashion meets safety. Daar komt de rijdende showroom!

Werknemers moeten voor de aankoop van hun bedrijfs- en veiligheidskledij niet langer nutteloos tijd verliezen. De showroom komt immers naar de parking van hun bedrijf. Ze kunnen er in alle rust een nieuwe werkoutfit passen. Werkkledij ziet er vandaag overigens niet meer foeilelijk uit. Met o.m. merken als “Dickies®” en “Blåkläder®” zal Diostyle ook de ovearijverige stylist Jani Kazaltsis overtuigen.

Jules Fierens deed enkele jaren terug een opmerkelijke zet. Binnen zijn firma Diop, een notoire fabrikant van gereedschapswerktuigen bouwde hij een nieuwe afdeling uit. Diostyle creëerde met de demobus een nieuwe verkoopstrend , dewelke inmiddels een succesverhaal werd. Door de aandacht vooral toe te spitsen op kwaliteit, service en tevens technisch verantwoord advies te geven geraken alsmaar meer kmo’ers overtuigd van het idee rond deze rijdende showroom.

De werknemers hoeven niet langer te zoeken naar een of andere winkel in de buurt waarbij ze voor hun kledij terecht kunnen. De bedrijven vermijden op die manier, behoudens werkverlet en verplaatsingskosten, de verscheidenheid in werkkledij en verzekeren daardoor de uniformiteit van de outfits van alle werknemers.

Het aanbod van Diostyle mag overigens best gezien worden. Werkkledij zag er tot nog toe veelal aftands en slonzig uit. Dat hoeft niet langer. Bekende merken zoals o.a Dickies®, Blåkläder® en HaVeP® volgen de jongste modetrends en voelen best lekker aan. Hierbij blijven de veiligheidsnormeringen waaraan zij als industriële kledij altijd moeten beantwoorden, steeds gerespecteerd.

In Ranst wordt het assortiment vervolledigd met de sterkste artikels van bijkomende leveranciers zowel voor de kledij als voor de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Diostyle biedt alles aan: werkbroeken, overalls, hemden, fleecevesten, thermische kledij, pullovers, jackets en bodywarmers, veiligheidsschoenen, werkkledij voor dames, regenartikelen, hoge zichtbaarheidskledij, vlam-vertragende kleren, sweaters.... Maar ook veiligheidsaccessoires zoals werkhandschoenen, helmen, stootpetten, gehoorbescherming, mondmaskers, veiligheidsbrillen.... (MB)