Dit is Belgisch!Automatic Systems, wereldleider inbeveiligde toegangscontrole

Denkt u eraan uw parking uit te rusten met een slagboom of is er een vorm van verkeers- of parkeermanagement nodig op uw bedrijfsterrein? Wil u de toegang van bezoekers in uw bedrijfsgebouw beter controleren met draaipoortjes, driepoottourniquets, een Slim- of Smartlane, veiligheidsdeuren,…? Met Automatic Systems haalt u wereldleiderschap, kwalitatieve Belgische makelij én bijna vijftig jaar ervaring in huis.

Automatic Systems ontwerpt en produceert geautomatiseerde en beveiligde toegangscontrole systemen voor voetgangers, voertuigen en passagiers. Het bedrijf werd opgericht in 1967 en is vandaag actief in 150 landen. De Belgische hoofdzetel in Waver heeft ondertussen het gezelschap gekregen van kantoren en bijhuizen in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Canada, de Verenigde Staten en China. Daarnaast zijn er nog een netwerk van distributeurs en lokale partners in tientallen landen, zes productievestigingen (drie in ons land en een in Frankrijk, Canada en China) en drie R&D-sites.

Wanneer u naar het zuiden rijdt en péage moet betalen, wanneer u door de Liefkenshoektunnel rijdt, wanneer u de metro of het vliegtuig neemt of wanneer u iemand gaat bezoeken in het ziekenhuis, dan wordt u steeds geconfronteerd met de producten van Automatic Systems. Elke dag maken meer dan 90 miljoen mensen wereldwijd gebruik van de infrastructuur van Automatic Systems.

Wim Teurlinckx: “Maar Automatic Systems heeft ook een breed assortiment aan innoverende, stijlvolle en zeer efficiënte ‘obstakels’ om de toegang van voertuigen en personen tot uw bedrijfsterrein en –gebouw te controleren. Onze oplossingen zijn een combinatie van veiligheid, snelheid en gebruikersbescherming en zijn zeer betrouwbaar. Ze zijn compatibel met alle toegangscontrolesystemen alsook met biometrische en elektronische paspoortlezers.”

 

Voertuigcontrole

Voor de controle van voertuigen biedt Automatic Systems slagbomen aan van twee tot zestien meter, al dan niet extra versterkt en beveiligd tegen vandalisme en al dan niet voorzien van hekwerk zodat personen er niet onderdoor kunnen glippen of over kunnen klauteren. Voor de controle van voertuigen kan u ook opteren voor inschuifbare palen, road blockers,...

 

Personencontrole

De toegangscontrole voor personen wordt geregeld met optische doorloopstraten (SmartLane of SlimLane), gemotoriseerde draaideuren of -poortjes, driepoottourniquets, manshoge veiligheidsdraaitrommels, veiligheids- en draaideuren,...

Automatic Systems gaat samen met u na welke oplossing voor u het meest aangewezen is.

Wim Teurlinckx: “Automatic Systems volgt de trends op de markt op de voet en investeert intensief in onderzoek en ontwikkeling. We voeren ook het onderhoud van de installaties uit en wij bieden daarnaast ook technische ondersteuning, reserveonderdelen en opleidingsmogelijkheden aan.”

 

Automatic Systems is ISO9001-gecertificeerd. (NV)