DTM Transport biedt divers pallet aan transportdiensten aan

Het pallet aan transportdiensten dat de Deurnese Transport Maatschappij (DTM) aanbiedt, is wel heel divers. U kan er niet alleen terecht voor distributie- en expres vervoer, maar ook voor containertransporten, koerierdiensten, verhuizingen én ladderliftservice. DTM kiest er bewust voor om het vervoer te verzorgen met kwalitatieve Volvo trucks, trekkers en bestelwagens én alleen met Belgische chauffeurs.

DTM is actief zowel in nationaal als in internationaal vervoer alsook in ADR-vervoer. Gedelegeerd bestuurder Steve Van Avermaet: "Met onze eigen vloot doen we het binnenland en onze buurlanden aan. Voor verder internationaal vervoer of voor commissionair vervoer alsook deelladingen doen we beroep op onze streng geselecteerde onderaannemers."


Voor de eigen vloot heeft Steve Van Avermaet er bewust voor gekozen om samen te werken met Volvo. Steve Van Avermaet: "Een merk dat een zeer goede reputatie heeft op het gebied van veiligheid. We leveren nog een extra inspanning door in alle vrachtwagens dodehoekcamera's te installeren. Onze chauffeurs krijgen ook elk jaar een opleiding. We hebben niet alleen oog voor de veiligheid, maar ook voor ecologie. Recent hebben we nog twee nieuwe vrachtwagens binnengekregen die volledig voldoen aan de nieuwe Euro 6-norm."


DTM houdt er ook aan om uitsluitend Belgische chauffeurs in dienst te nemen. Steve Van Avermaet: "Geen evidente keuze om niet met chauffeurs uit lageloonlanden te werken, want iedereen weet welke weinig benijdenswaardige plaats België bekleedt als het op loonkosten aankomt, maar de positieve keerzijde van de medaille is wel dat alle chauffeurs perfect Nederlands spreken en de kwaliteit van onze service zeer hoog is. We zijn er bovendien best trots op dat verschillende van onze chauffeurs meer dan 25 jaar in dienst zijn."
Verhuizingen en ladderliftservice


Voor bedrijven en particulieren verzorgt DTM ook een ladderliftservice, met professionele bediening en particulieren kunnen met DTM ook verhuizen. Steve Van Avermaet: "De combinatie van onze transportdiensten en de ladderliftservice kan interessant zijn voor meubelmakers, keukeninstallateurs,... Het transport van hun producten kan meteen gecombineerd worden met een levering aan huis."
DTM is geografisch strategisch gelegen, naast de luchthaven van Deurne, op een boogscheut van de Ring rond Antwerpen en van waaruit ook de Haven van Antwerpen snel bereikt is. (NV)