Duurzaam tegelvast:de oplossing voor elke bedrijfsvloer

De vloer van uw bedrijf draagt alle geheimen van het vak : iedereen die er werkt en alle producten die er worden gemaakt. Hij maakt je wegwijs onderweg, is slijt- en slipvast daar waar nodig, bakent zones af en torst de zwaarste lasten. Het kiezen van de ideale vloer reikt daarom verder dan houvast. Bij Ecoloc NV bieden ze een perfecte oplossing, op maat en vraag van iedere klant.

Duurzaam ondernemen begint met de vloer waarover je loopt. “Vandaar dat al onze tegelvloeren” vertelt Renaat Cosijns, Territory Manager bij Ecoloc NV, “uit 100% Virgin-PVC bestaan. Zo houden wij als fabrikant vast aan het gebruik van zuivere grondstoffen. Onze jarenlange ervaring toont aan dat dit de enige manier is om een duurzame en brandveilige vloer te leveren. Het maakt het eindproduct kwalitatief hoogstaand, duurzaam en dus geschikt voor alle doeleinden”.

De ideale oplossing

“Voor elke vraag van iedere klant” zegt Renaat, “vinden wij het antwoord dat hij zoekt. Soms wenst een bedrijf een tijdelijke vloer in afwachting van een definitieve oplossing – bij uitbreiding of verhuis bijvoorbeeld, of bij een grondige renovatie. Soms wil hij een volledig nieuwe vloer leggen maar enkel in fases zodat het productie- of werkproces hiervan geen hinder ondervindt. Zoekt de klant een budgetvriendelijke oplossing, dan denken wij graag met hem mee. Met onze tegelvloeren is dat –en zoveel meer- perfect mogelijk. Als fabrikant leveren wij rechtstreeks aan onze klanten. Bovendien is ons systeem modulair, tegel per tegel inpasbaar en makkelijk door de klant zelf te leggen of men kan ervoor kiezen door dit te laten uitvoeren door onze ervaren installateurs. Ook oude tegels kunnen probleemloos door nieuwe vervangen worden. Ze klikken makkelijk in elkaar. Tenslotte leggen we ook graag de nadruk op onze ecologische manier van werken, zo reduceren wij onze afval door onze eigen propere tegels opnieuw te recycleren en te verwerken in een ecologische tegel zonder toevoeging van enig ander (afval)materiaal”.

Antistatisch

“Uiteraard heb je ook bedrijven, vaak in de industriële sector” legt Renaat uit, “die specifieke eisen hebben. Klanten die met elektrogevoelig materiaal werken of labo’s waar vluchtige gassen in het productieproces aanwezig zijn. Zij kunnen bij ons terecht voor tegelvloeren die antistatisch of dissapatief (geleidend) zijn. Zo’n vloer zorgt voor een Electro Static Dischargement (ofwel ESD), wat statisch geladen is wordt dus stelselmatig ontladen. Nog andere klanten zoeken dan weer een vloer die extra zware lasten kan dragen of die net de ondervloer voor schade kan behoeden. Speciaal voor hen ontwierpen wij tegelmatten en platformen, in elke vorm en grootte aanpasbaar, die zware gewichten perfect opvangen. Een ander voordeel van al onze vloeren is dat men deze na het plaatsen meteen in gebruik kan nemen. Zelfs wanneer tegels verlijmd worden in bepaalde extreme toepassingen, dient men geen inkomstenverlies te lijden. Tegels met gevaren- of gebodstekens voor de werknemers en bezoekers –qua veiligheid en duiding- worden makkelijk in onze tegels aangebracht en op de betreffende plaatsen geïmplementeerd. Zo ook uw bedrijfslogo. Duurzaam tegelvast is voor ons namelijk evenzeer een kwestie van perfect vertrouwen”. (DC)