DVG services zorgt dat het echt proper is

Met bijna 25 jaar ervaring in de schoonmaakwereld weten ze bij DVG services perfect wat echt proper is. Als er moet worden schoongemaakt staan ze paraat. Ook voor de moeilijkste klussen halen ze hun neus niet op. Maakt niet uit waar en wanneer.

Zaakvoerders Cindy Van Goethem en Jerry Dierckx zijn al vele jaren actief in de schoonmaaksector. Enkele jaren geleden beslisten ze samen om ervoor te gaan en starten een eigen bedrijf. Ze kennen de sector door en door en hebben geen schrik om hard te werken. Zowel KMO’s, showrooms, administratieve gebouwen, winkels grootwarenhuizen, etc. Overal bestrijden ze vuil en volgens zaakvoerder Jerry Dierickx is geen vraag te gek. “Wij halen verwaarloosde woningen leeg, maar hebben ook de kennis in huis om tapijten, plafonds, natuursteen te reinigen en op te waarderen. Altijd is het doel: het moet écht proper zijn. Half werk is geen werk.

De persoonlijke service is daarbij een belangrijke troef. Cindy zorgt ervoor dat klanten snel en duidelijke antwoorden krijgen over timing en prijs. “Ik communiceer rechtstreeks zonder tussenpersonen. Van zodra een opdracht is ingeboekt, gaat Jerry ter plaatse. Onze klanten houden van onze doortastende aanpak. Soms bellen ze de dag voor een officiële opening om een showroom te poetsen. Zonder verpinken staan we klaar. Daar maken wij het verschil.”