“Een goede communicatiecampagne is de basis voor een geslaagd event”

Als ondernemer heeft u vroeg of laat wel eens iets te vieren of een event te organiseren. Een goed idee is om daarvoor eventplanner en –organisator Johnny Crijns onder de arm te nemen. “Heel belangrijk voor een geslaagd event of een succesvol feest is een goede communicatiecampagne”, geeft Johnny Crijns al meteen als tip mee.

Voor alle events, organisaties en feesten beschikt Johnny Crijns met de verschillende prachtige feestzalen in San Marco Village en met de twee Wima Bowling & Dinner centers over de aangepaste accommodatie, maar met San Marco Extra organiseert de eventplanner ook activiteiten op locatie.

Johnny Crijns: “We zien daarbij niet op een kilometertje. Onlangs heb ik nog een familiedag georganiseerd in een sfeervolle abdij in Jodoigne, in het Franstalig landsgedeelte.” Heel belangrijk bij een feest of een event is de catering. Een exquis vijf- of zesgangenmenu met aangepaste, uitgelezen wijnen, een verzorgd buffet, spectaculaire showcooking, (winter)barbecue, een feestelijk ontbijt, een eenvoudige lunch- of brunchformule,… de mogelijkheden zijn onuitputtelijk.

Johnny Crijns: “Wij houden graag rekening met speciale diëten voor vegetariërs, diabetici,... ook zij krijgen een gerechtje gemaakt met passie. Ook de aankleding van uw feest rond een bepaald thema nemen wij graag voor ons.” Omdat een feest met alleen catering vaak niet compleet is, zorgt Johnny Crijns indien nodig ook voor muziek, artiesten, een presentator, een fotograaf, een videograaf, feesttenten, vestiaire, decoratie, signalisatie,…

Johnny Crijns: “Zowat het grootste evenement dat ik tot nu toe georganiseerd heb, was een vijfgangenmenu voor 1200 mensen in een tent op het strand. Maar het kan uiteraard evengoed een ontbijtvergadering voor tien personen zijn. Van twee tot tweeduizend personen, in San Marco Village, Wima of op locatie, alles is bespreekbaar en het wordt tot in de puntjes geregeld en opgevolgd.”