Efficiënte verticale zoekmotor Breng uw bedrijf met Bsearch®naar de eerste pagina’s van Google®

U heeft geïnvesteerd in een mooie website en vanzelfsprekend wenst u dat hij zoveel mogelijk bezocht wordt en dat uw nieuwe, toekomstige klanten hem gemakkelijk weten te vinden. Bsearch kan u hierbij een flinke hand helpen. Bsearch is een efficiënte, verticale zoekmotor die Belgische B2B- en B2C-bedrijven in contact brengt met potentiële klanten. De zoekmachine - de ‘immoweb’ van de Belgische B2B-leveranciers zeg maar - is met meer dan 55.000 producten en diensten aanwezig op de eerste pagina’s van Google®.

Bsearch behoort tot de Belgische marktleiders. Bij het intypen van een B2B zoekterm in Google® komt u op een van de eerste pagina’s het overzicht van Belgische bedrijven in die sector van Bsearch tegen, met alle coördinaten en een link naar hun website. Ook uw bedrijf kan hier tussen staan.

Managing director Didier Wijns: “Bij de start gaan we na welke woordcombinaties of synoniemen uw potentiële klanten in Google gebruiken om uw producten of diensten te zoeken. Bsearch brengt woordcombinaties onder in zoekzones om een gegroepeerde oplossing aan te bieden. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk. Er zijn geen aanpassingen nodig aan uw website.”

Meten = weten

Om het verkeer op uw website te meten heeft Bsearch een Global Marketing Dashboard ontwikkeld, gebaseerd op tien belangrijke parameters, waaronder het totaal aantal bezoekers op uw website, de top tien van kanalen langs waar ze naar uw website komen, hun gedrag op uw website,… Als uw website reeds voorzien is van een Google Analytics account wordt het Global Marketing Dashboard gratis geïnstalleerd.

Bsearch kan u ook onder de arm nemen voor het creëren van een nieuwe site, het opzetten van een Ad-Words campagne of het verkrijgen van tips en tricks onder de vorm van een korte persoonlijke opleiding van 3 uur.

Didier Wijns: “We onderwerpen uw website aan een audit en overlopen waar en hoe uw site technisch verbeterd kan worden om hoger in Google® terecht te komen.”

Interesse in het gratis Global Marketing Dashboard en/of in een betere vindbaarheid van uw website? Contacteer Bsearch. (NV)